Ana sayfa Dizi Haberleri Şevkat Yerimdar 26. bölüm fragmanı yayınlandı, işte ilk görüntüler

Şevkat Yerimdar 26. bölüm fragmanı yayınlandı, işte ilk görüntüler

tarafından ker_def

Şevkat, Esin’in aksiyonlu olaylara karışmasını istemiyor. Ancak Şevkat ve Esin arkadaşlarının yeğenini kurtarmak için yine bir maceraya giriyorlar. Fidye isteyenlere karşı neler yapacaklar? Çocuğu kurtarabilecekler mi? İşte Şevkat Yerimdar 26. bölüm fragmanı ve daha fazlası…

Şevkat ve Esin kaçırılan çocuğu kurtarabilecek mi? Fidye isteyen kişilerle aralarında ne yaşanacak? Esin’in aksiyona girmesini istemeyen Şevkat sevdiği kadını yine aksiyonun içinde görür. Esin de Şevkat için endişelendiğini gizleyemez.

25. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?
Banka soygununu önlemesi, Şevkat’i beklenmedik bir şöhrete kavuşturur. Fakat medyanın bu ilgisi Şevkat’in hiç hoşuna gitmez. Eski hayatına devam etmek isterken, çözmek durumunda kalacağı bir durum Şevkat’i gelen bir film teklifini kabul etmeye mecbur bırakır.

Selami, Kazım’ın evinde kalmaktadır ama çatının akması ile birlikte geçici bir süre Cevdet’in villasına yerleşirler ve işler çığırından çıkar.
Bozkır ve Gülperi Erkan’ı çalıştığı sağlık ocağında ziyaret etmeye karar verirler. İsmail yalanının ortaya çıkmaması için elinden geleni yapar…

İŞTE 26. BÖLÜM FRAGMANI

26. BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Şevkat, Esin’in aksiyonlu olaylara karışmasını istemiyor. Ancak Şevkat ve Esin arkadaşlarının yeğenini kurtarmak için yine bir maceraya giriyorlar. Fidye isteyenlere karşı neler yapacaklar? Çocuğu kurtarabilecekler mi?