Ana sayfa Dizi İzle Şevket’in son hamlesi herkesi mutlu ediyor! – Ege’nin Hamsisi 23.Bölüm

Şevket’in son hamlesi herkesi mutlu ediyor! – Ege’nin Hamsisi 23.Bölüm

tarafından ker_def

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin canlandırmaktaydı. Ege’nin Hamsisi dizisinin 23. final bölümü 31 Aralık Pazartesi günü izleyicilerle TRT1 ekranında buluştu.

Videodan dizinin final bölümünden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Peki 23. final bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar:

Karadeniz’in sevilen grubu Koliva, Türk Halk Müziği’nin ünlü ismi Sümer Ezgü ve Pop Müziğin sevilen sanatçısı Güliz Ayla’nın konserleri Ege’nin Hamsisi’nin final bölümünün sürprizleri olacak.

SIĞACIK’TA ÇİFTE DÜĞÜN!

Ege’nin Hamsisi’nin final bölümünde çifte düğün var… Egeli damat adayı Deniz (Uraz Kaygılaroğlu), Karadenizli sevdiği Zeynep’le (Bestemsu Özdemir) evlenecek. Dursun (Eser Eyüboğlu) ve Zehra’nın (Eylül Demirpehlivan) düğünü de yine aynı salonda yapılınca mutluluk ikiye katlanacak.

HOROZ AĞA KUBAT’TAN YILBAŞI KRİZİ!

Belediyenin Yılbaşı organizasyonunda yapılan düğün öncesi ise ortalık yine karışacak. Sanatçıları organize etmek üzere Belediye Başkanı Nuri’den (Hakan Bilgin) paraları alan Horoz Ağa Kubat (Peker Açıkalın), sırra kadem basıp ortalıktan kaybolacak. Dolandırıldığını anlayan Başkana kasabalılar destek olacak, hiç ummadıkları harika bir yılbaşı eğlencesi ortaya çıkacak.

ŞEVKET’E SÜRPRİZ DÜĞÜN!

Kızının Deniz’le evlenmesine onay veren ancak düğünün o gece yapılacağından habersiz olan Şevket (Uğur Çavuşoğlu), kızını bembeyaz gelinliği içerisinde görünce ne yapacak?
Kardeşine güvenip ona kol kanat geren, yeni bir şans veren Melahat (İclal Aydın), onun memleketini yine dolandırdığını öğrenince nasıl davranacak?

KAÇAK GELİNİ KİM İKNA EDECEK?

Babasından habersiz yapılan evlilik organizasyonunun heyecanı ve üzüntüsüne dayanamayan Zeynep, düğünden kaçınca neler yaşanacak?

Kaçak gelin Zeynep’i nikah masasına oturmaya kim ikna edecek?
Yılbaşı balosu krizi, Sığacık sakinlerinin birlik ve dayanışma çabaları sonucu çözülecek. Karadenizli ünlü müzik grubu Koliva’yı Şevket, liseden arkadaşı Sümer Ezgü’yü ise Melahat konser vermek üzere ayarlayacak. Belediye Başkanı’nın Sığacıklılara sürprizi ise Pop Müziğin ünlü ismi Güliz Ayla olacak. Son şarkısının klibi, çifte düğünlü bu muazzam organizasyonda yayınlanacak olan Ayla, yeni yıla girilen ilk dakikalarda eğlenceyi doruğa çıkartacak.