Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da yeni bir aşk mı başlıyor? Ümit geliyor, dengeler sarsılacak!

Bir Zamanlar Çukurova’da yeni bir aşk mı başlıyor? Ümit geliyor, dengeler sarsılacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da hızlı bir değişim yaşanmakta. Gidenlerin yanı sıra gelenlerle birlikte diziye yeni hikayeler, yeni heyecanlar ekleniyor. Perşembe akşamları yayınlanan dizi, Adana’da yapılan çekimlerine yeni katılan Hande Soral’ın gelişiyle başka bir hikayeye savrulmaya hazırlanıyor!

Diziden önce Vahide Perçin’in ayrılışı ile Hünkar gitmişti. Başroldeki oyunculardan Yılmaz’ı oynayan Uğur Güneş’in de gidişiyle birlikte dizi başka bir rotaya çevrildi. Demir’in değişimi ile birlikte Yılmaz ölmeden önce Müjgan ve Züleyha’nın barışması da dizinin bitmek bilmeyen kavgalarına son verilmesiyle başka bir evreye geçişin göstergesi oldu.

Şimdi Çukurova’da bambaşka bir dönem başlayacak. Bu hafta yılbaşına denk geldiği için yeni bölüm yayınlanmadı ama 2021’in ilk haftasında Bir Zamanlar Çukurova, adeta yeni baştan kartları karılan bir başlangıçla dönecek.

Dizinin son bombası da Hande Soral. Oyuncu, bir kaç hafta önce çekimler için Adana’ya gitmişti. Kimi oynayacağı merak konusuydu. Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında ortaya çıktı. Çukurova’ya Ümit geliyor!

Soral’ın oynadığı Ümit, güzelliği ve kimliği ile Adana eşrafının dikkatini çekecek. Aynı zamanda Demir Yaman’ın da dikkatini çekeceğinin işaretleri fragmanda belli oluyor. Ümit ve Demir’in ilk karşılaşmasının fragmanda yer almasıyla birlikte izleyici de bu ikilinin aşkını şimdiden bir kenara not etti!

Züleyha’nın yeni bir kararla konağa döndüğü ve hanım ağa olarak çiftliğin başına geçtiğinin görülmesiyle birlikte, Demir ile yeniden mi evlendiği sorusu da ortaya çıktı.

Ancak izleyici, Demir’in Ümit ile aşk yaşamasından yana olduğunu yorumlarıyla sosyal medyada ortaya koyuyor. Bakalım bu beklenti gerçekleşecek mi?

Hande Soral’ın yeni bölümde ortaya çıkacağı dizinin 79. bölümünde Yılmaz’ın hüzünlü cenaze törenini de izleyeceğiz. İlerleyen bölümlerde ise Esra Dermancıoğlu’nun oynadığı Behice’nin gerçek yüzü ortaya çıkacak! Hünkar’ı öldürdüğünün de öğrenileceği Behice’ye 6 bölüm sonra veda edeceğiz.

İşte Hande Soral’ın Çukurova’ya bir rüzgar gibi girdiği o sahnelerin olduğu 79. bölüm fragmanı: