Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şevval Sam, eziyet çektirdiği arkadaşlarından özür diledi!

Şevval Sam, eziyet çektirdiği arkadaşlarından özür diledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şevval Sam, Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Ender karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor.Oyuncu, şarkılarıyla da zaman zaman hayranlarıyla sahnede buluşup onları mest ediyor.Renkli bir kişiliği olan Şevval Sam, geçmişi ile ilgili bazı detayları youtube’da katıldığı, Zeynep Ocak’ın sunduğu “Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler” isimli programda anlattı.

Kamran Usluer ile Gülbeyaz dizisinde birlikte rol aldıklarını ve o dönemde ünlü aktörün çok sevdiği karavanını satmak istediğini, kendisinin de satın aldığını anlatan Şevval Sam, bir dönem evine hırsız girdiği için de karavanda yaşadığını söyledi. Karavanın hala durduğunu ama her tarafının da döküldüğünü anlatan Sam, Kamran Usluer’in anısı nedeniyle karavanı tuttuğunu anlattı.

Okul yıllarında nasıl birisi olduğu ile ilgili soru üzerine, “Belalı birisiydim” diyen Şevval Sam, yıllar önce üzmüş olduğu okul arkadaşlarından da programda özür diledi. Ünlü oyuncu, “Bugün aklıma geldi, böyle bir şey sorarlarsa diye. Okulda eziyet çektirdiğim herkesten burada özür dileyim. Gerçekten utanç verici hikayelerim var” açıklamasını yaptı.

Okul yıllarında tespih salladığını, sürekli disipline verildiğini, sinir bozucu birisi olduğunu anlatan Şevval Sam, “Bir yandan da çok seviliyordum. Bilmiyorum niye.Sürekli şarkılar besteliyoruz. Zincirlikuyu Yapı Meslek Lisesi’ydi” şeklinde konuştu.

Ailesinin koleje vermeyi düşündüğünü anlatan Şevval Sam, “Kolejden arkadaşlarım var. Eteklerini kıvırıyorlar, makyaj yapıyorlar, ellerinde moda dergileri.Uyuz olurdum. Derdim ki, ‘Ben gidersem koleje bunları döverim’. Öyle şeylere çok tepkiliydim. ‘Ben niye erkek olmadım’ derdim” dedi.

Videodan programı izleyebilirsiniz: