Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da kazananı olmayan tartışma!

Bir Zamanlar Çukurova’da kazananı olmayan tartışma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 2. sezonunu başarıyla sürdürmekte olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyicileri ikiye bölen bir mesele var. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık ve Melike İpek Yalova’nın kadrosunda yer aldığı dizide önemli gelişmeler yaşanıyor.

Dizide 55 bölüm geride kaldı. Son haftalarda Müjgan’ın Züleyha’yı şikayetlerinin artması hem Demir’i hem de Yılmaz’ı bıktıracak derecede eylemlerde bulunması dikkatleri çekiyor. Müjgan, Yılmaz’ın ısrarı sonucunda onunla evlendi. Ancak şimdilerde Züleyha ile Yılmaz arasındaki yasak aşkı kaldırmak durumunda.

Bir Zamanlar Çukurova'da kazananı olmayan tartışma! 8

Demir ise annesinin oyunları ile Züleyha’nın kocası oldu ama o da Yılmaz ise eşinin bitmeyen aşkı ile mücadele etmek durumunda. Bir Zamanlar Çukurova’nın 56.yeni bölümünde belki de Demir, yeni tanışacağı kadına aşık olacak ve Züleyha saplantısı noktalanacak.

Müjgan ise Yılmaz’dan duyduğu sözlerle iyice yıkılmıştı. Sosyal medyada Müjgan karakteri üzerinden izleyicilerin bölündüğünü görebilirsiniz. Bir grup izleyici Müjgan’dan nefret ediyor. Hatta bir kaşık suda boğmak istiyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da kazananı olmayan tartışma! 9

Ancak diğer gruptaki izleyiciler de Müjgan’ı haklı buluyor ve evli bir adamı ayarttıklarını söyledikleri Züleyha’ya tepki gösteriyor. Tabii ki bu noktada karakter sınavını veremeyen Yılmaz’a da büyük tepki var.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde aşk meseleleri uzadıkça ekran başındaki izleyiciler hem sinir küpü oluyor hem de ikiye bölünüyor.Bu tartışma da aslında bir sonucu ya da bir kazananı olmayan tartışma.

Diziyi son dönemde ayakta tutan ve her hafta merak ve heyecanla izleyicileri ekran başına oturtan da işte bu çözümsüzlük…