Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şevval Sam, Yasak Elma gerçeği önceden duyurdu ama kimse inanmak istemedi!

Şevval Sam, Yasak Elma gerçeği önceden duyurdu ama kimse inanmak istemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şevval Sam, altıncı sezonu çekilecek olan Yasak Elma dizisinde yer alıp almayacağı konusunda tartışılıyordu. Ama bu süreçte oyuncu yaptığı açıklamalarla sanki dizide yer alacak gibi bir izlenim oluşturdu. Ancak son duruma bakıldığında Şevval Sam, son bir kaç haftada yaptığı açıklamalarla aslında dizide olmayabileceği mesajını da sözleri arasında geçirdi.

Şevval Sam, Yasak Elma dizisinin beşinci sezonuna ekipten bir süre önce veda etmek durumunda kaldı. Bunun nedeni ise konser programlarının yoğunlaşmasıydı. Setteki son haftası olduğunu söyleyen oyuncu aslında diziden ayrıldığını duyuruyordu. Ancak birçok kişi bunu bu sezon için son hafta olarak algılamıştı.

Eda Ece ile birlikte Yasak Elma dizisinin bu noktaya kadar gelmesinin mimarlarından olan Şevval Sam, görünüşe göre artık dizinin bir parçası olmayacak. Kışa veda konserini kapalı bir mekanda yapan ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, Yasak Elma dizisi için de şunları anlattı:

“Bu hafta setin benim için son haftası. Onlar bir iki gün çalışacaklarsa bile benim son haftam. Ondan sonra Kıbrıs’a gidiyoruz. Birkaç konserimiz daha var. Daha sonra bi ara kaçıp, gerçekten dinlenmeye ihtiyacım var. Çünkü durmaya ihtiyacım var. Bütün kuş set – konser biraz yoruldum. Çok sevdiğim bir işi yaptığım için de çok mutluyum.”

Şevval Sam, Yasak Elma gerçeği önceden duyurdu ama kimse inanmak istemedi! 7

Yasak Elma dizisinin altıncı sezonu çok farklı olacak ve şimdiden Şevval Sam ile Berk Oktay gibi önemli isimlerin ayrıldığı da göz önüne alınırsa, dizinin yeni sezonda hem hikayesi hem de oyuncu kadrosunda büyük değişimler göreceğiz.

İnsanların pandemide yaşadıkları dönemi unutturmayı kendisine amaç edinen ünlü şarkıcı, yeni bir repertuar hazırladı ve hareketlendirecek şarkıları da yoğunlaştırdı.