Ana sayfa Dizi Haberleri Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde İrem Helvacıoğlu yaptıklarıyla izleyicileri çok şaşırıyor!

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde İrem Helvacıoğlu yaptıklarıyla izleyicileri çok şaşırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle buluşan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin çok ilginç bir hikayesi var ve son haftalarda Defne karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu’nun da izleyicilerin gözünde daha çok öne çıktığını görebiliyoruz.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda dizide Defne karakteri ile oyuncunun ne kadar inandırıcı geldiğini ve izleyicileri ne kadar çok etkilediği yorumlara yansıyor. Bir dizi hayranına göre, İrem Helvacıoğlu anne olmadığı halde bunu çok güzel yansıyor.

İzleyicilerin destek verdiği görüş şu şekilde: “İrem Helvacıoğlu, anne olmadığı halde bu rolü nasıl da güzel yansıtıyor! Kıymeti bilinmeyen bir oyuncu, umarım hak ettiği yere gelir.”

Dizi hayranları İrem Helvacıoğlu’nun Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes karakteri ile yaptığı büyük kariyer çıkışından çok memnun olmuştu. Ancak sonrası pek gelmedi. Oyuncu, önemli projelerde yer aldı ama hala akıllarda Nefes karakteri ile duruyor ve bunu yıkan bir rol çıkmadı.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde İrem Helvacıoğlu yaptıklarıyla izleyicileri çok şaşırıyor! 45

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde ise oyuncunun sergilediği ve dram dolu annelik performansının inandırıcılığı da bir hayli yüksek. İşte bu durum İrem Helvacıoğlu hayranlarını çok memnun ediyor ve dizinin devam etmesi yönünde de bir istek var.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ne zaman biteceğine yönelik henüz net bir bilgi yok. Bilinen tek gerçek, tv8 ile yapılan anlaşmanın 13 bölüm olduğu ve bunun sonrasının ne olacağı konusunun henüz kararının verilmediğidir.

10. bölümü ile 8 Haziran Çarşamba günü izleyicilerle saat 19.30’da tv8’de buluşacak olan diziden yeni fragman:.