Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam, Yasak Elma’da var mı, yok mu diye konuşulurken sürpriz bir filmle geliyor!

Şevval Sam, Yasak Elma’da var mı, yok mu diye konuşulurken sürpriz bir filmle geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 5 sezondur Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde Ender karakteri ile ekrana geliyor Şevval Sam. Ünlü oyuncu, bu rolüyle izleyenlere büyük ters köşe yaptı. Hep farklı hikayelerde görmeye alıştığımız Şevval Sam’ı, entrika kraliçesi olarak görmek, izleyenleri hem şaşırtan hem de eğlendiren bir durum.

Daha önce rol aldığı yapımlardan çok farklı bir rolle ekranlarda oyuncu. Başarıyla canlandırdığı Ender karakteri ile kendisi de izleyici kadar eğleniyor. Adeta karikatürize edilmiş bir karakter olan Ender, fenomen dizi karakterleri arasına çoktan katıldı bile!

Yasak Elma’nın sezon finalinde Yıldız, Ender ve Çağatay’ın aynı araçla uçurumdan uçmasından sonra, kimse neler olacağını bilmiyor! Yasak Elma’nın adeta demirbaşı gibi görünen Eda Ece ve Şevval Sam için de durum hala belirsiz!

Eylül ayına doğru kimin gidip kimin kalacağı netleşecektir ama şu sıralar Şevval Sam, Anadolu turnesinde ve farklı şehirlerde konserler vererek çok özlediği sahneye döndü. Çekimler nedeniyle sezonda çok fazla konser veremeyen Sam, şarkıcı kimliğiyle şu sıralar hayranlarının gönlünü bir kez daha fethediyor.

Şevval Sam, Yasak Elma'da var mı, yok mu diye konuşulurken sürpriz bir filmle geliyor! 7

Bu arada Şevval Sam’ın, bir filmde oynadığı da yakın zamanda ortaya çıktı. Oyuncu, Netflix için çekilen Gönül isimli dizide rol aldı. Şu sıralar merakla beklenen bir dizi. Fragmanı yayınlandı ve izleyici heyecanla bekliyor. 10 Ağustos’ta yayınlanacak olan ve başrollerinde Hazar Ergüçlü ile Erkan Kolçak Köstendil’in yer aldıkları filmin hikayesi de oldukça ilginç!

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam nihayet farklı bir rolle geliyor! 67

Şevval Sam’ı, uzun süredir Ender dışında bir başka karakterde göremeyen izleyici için güzel bir sürpriz olacak Gönül filmi. Ancak filmde oyuncunun hangi karakteri oynadığı henüz bilinmiyor.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Soner Caner’in üstlendiği Gönül filminin kadrosunda ayrıca Bülent Emin Yarar, Ali Seçkiner Alici, Selim Bayraktar, Asiye Dinçsoy, Nazmi Kırık, Ferit Kaya gibi usta isimle yer alıyor. Filmin konusu ise şöyle: Kemane çalan Piroz, erkek kardeşleriyle beraber köy köy gezerek düğünlerde ve cenazelerde çalıp söylemektedir. Piroz bir düğünden önce Sümbül adındaki geline sevdalanır. Sümbül de Piroz’a ilk görüşte âşık olur. Sadece kendilerinin bildiğini sandıkları aynı şarkıyı birlikte söylemeye başlarlar. Düğün ise iki aile arasında çıkan trajik bir kavgayla sona erer.

Sümbül artık istenmeyen bir gelindir ve öldürülmesi gerekmektedir. Piroz sevdiğini korumak için mücadeleye girişince köylüleri onun en büyük destekçisi olur. Sümbül’ü kaçıran Piroz onu kendi göçebe köyüne götürür. Sümbül’ün ailesi bu duruma kabullenmez ve silahlanıp onun peşine düşer. Piroz ise vazgeçmemeye kararlıdır.