Ana sayfa Sosyal Medya Yağmur Tanrısevsin, sessiz sedasız işleri büyüttü! Yakında ABD’ye gidiyor!

Yağmur Tanrısevsin, sessiz sedasız işleri büyüttü! Yakında ABD’ye gidiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Gökhan Alkan ile başrolünde oynadığı Kalp Yarası dizisi ile gelmişti Yağmur Tanrısevsin. Bu dizide oynadığı Ayşe karakteri ile çok sevildi ve oyunculuk kariyerinde de bir çıkış daha yakaladı. Başarılı oyunculuğu ile sevilen Yağmur Tanrısevsin, ilk çıkış yaptığı dizisi Adını Feriha Koydum’da hiç sevilmeyen bir karaktere hayat veriyordu.

Farklı rolleri başarıyla canlandırdığını bir kez daha ortaya koyan Yağmur Tanrısevsin’i yakından takip eden hayranları, onun yeteneğinin sadece oyunculukta olmadığını da biliyor! Tanrısevsin ayrıca bir tasarımcı…

Seramik sanatçısı olan Yağmur Tanrısevsin, tasarladığı seramiklerle şu sıralar yurtdışında büyük dikkat çekiyor! Ünlü isimlerin de eserlerini beğendiği Tanrısevsin, bu kez oyunculuğu ile değil, bir başka yeteneği ile de konuşulmaya başlandı!

Yağmur Tanrısevsin, sessiz sedasız işleri büyüttü! Yakında ABD'ye gidiyor! 8

Ekranda olmadığı dönemlerde çalışmalarına ağırlık veren Yağmur Tanrısevsin, sessiz sedasız yürüttüğü başarılı çalışmalarını kurduğu bir atölyede yürütüyor. Gazete VIP’nin haberine göre tasarımlarını da bir süre önce İspanya’ya ihraç etmeye başladı!

Üstelik Yağmur Tanrısevsin, ünlü futbolcular Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi gibi pek çok tanınmış ismin de uğrak noktası olan Formentera Adası’ndaki Ritmo adlı mekanının tasarımını baştan aşağıya yenileyerek çok özel bir çalışmaya da imza attı!

Yağmur Tanrısevsin, sessiz sedasız işleri büyüttü! Yakında ABD'ye gidiyor! 9

Yağmur Tanrısevsin, Muur adını verdiği seramik markasını kurmuştu bir süre önce. Yaptığı bir röportajda da “Hayalimde canlandırdığım, insanların ruhuna dokunan ve onları şaşırtan işler yapmak istiyorum. Üzerinde yaşadığımız dünyanın daha güzel, mutlu ve barış dolu olması için söylemek istediklerim var. Seramikle duvarda imzanı bırakıyorsun ve ölümsüzleşiyor” diye konuşmuştu.

Bir sergi açmayı, dünyada tanınan bir marka olmayı çok istediğini de söyleyen oyuncunun dilekleri yavaş yavaş gerçekleşiyor gibi görünüyor. Tanrısevsin’in en büyük hayallerinden birisi de çocuklar ve yetişkinler için de atölye programları yapmak. Pandemi nedeniyle bu çalışmalarını ertelemek zorunda kalmıştı oyuncu.

Bu arada hayranları onun yeniden ekrana dönmesini sabırsızlıkla bekliyor. Yağmur Tanrısevsin’in şu sıralar farklı heyecanları söz konusu! Yakında ABD’ye gideceği öğrenilen oyuncunun burada bir fotoğraf çekimine katılacağı öğrenildi. Ayrıca bir süre de tatil yapacağı konuşuluyor.

Yeni sezonda ekrana döner mi henüz bir netlik yok ama bir süre önce yeni bir projeye başlayacağını söylemişti. Hayranlarını heyecanlandıran yeni projesinin dijital için olacağı da kendi verdiği bilgiler arasındaydı. Yağmur Tanrısevsin, “Dijital için, onun hazırlıkları var. Yakın zamanda başlayacak. Temmuz ayında başlayacak, ben de heyecanlıyım” diye konuşmuştu ama romantik komedi olacağı ifade edilen projesinin çekimlerinin başlamamış olması ileri bir tarihe atıldığını da göstermekte…