Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam, Yasak Elma’dan ayrılığın işaretlerini çok önceden vermişti!

Şevval Sam, Yasak Elma’dan ayrılığın işaretlerini çok önceden vermişti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin izleyicinin bir türlü vazgeçemediği dizisi Yasak Elma’da Şevval Sam’ın ayrılık haberi gündeme bomba gibi düştü. Bu haber izleyiciyi hem çok şaşırttı hem de büyük hayal kırıklığı yarattı. Aslında Şevval Sam bunun ilk işaretini çok önceden vermişti.

Fox TV’nin en uzun soluklu dizisi Yasak Elma bu akşam 145. bölümüyle ekrana gelecek. Hikayesi çok saçma bulunsa da izleyicinin seyretmekten bir türlü vazgeçemediği Yasak Elma’dan bugüne kadar birçok oyuncu ayrıldı. Yerine yenisi geldi.

Ancak Ender’i canlandıran Şevval Sam’ın ayrılığı izleyiciyi çok etkiledi. Dizinin ana kadın karakterlerinden biri olan Şevval Sam’ın ayrılacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. İzleyici bu karar karşısında şok olsa da aslında Sam, ayrılığın haberini çok önceden vermişti.

Şevval Sam, Yasak Elma’dan ayrılığın işaretlerini çok önceden vermişti! 7

2021 yılının yaz aylarının başında Yasak Elma dizisi dördüncü sezon finali yaptıktan sonra beşinci sezon kararı alınmıştı. Bu kararın alınmasında dizinin izleyicilerinin büyük baskısı ve iyi reytingler rol oynamıştı. O zaman Şevval Sam yaptığı açıklamada beşinci sezonu izleyiciler çok istediği için yaptıklarını belirtirken, “Yasak Elma setinde yaşlanmak istemiyorum” diyerek de uzun süren bu projede çok da fazla kalmak istemediğini ifade etmişti. Yani Şevval Sam, artık diziden ayrılmayı düşündüğünü çok önceden söylediği sözlerle açık etmişti.

Yasak Elma dizisi 2018 yılında ilk başladığında hikayesi üç kadın karakter üzerinden gelişiyordu. Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız, Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender ve Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika. Üç ana karakterden Şahika, Nesrin Cavadzade’nin yönetmenle yaşadığı sorun nedeniyle ölmüş ve hikayeden ayrılmıştı.

Şimdi Ender’in de ayrılığıyla üç silahşörden geriye sadece Yıldız kalacak. Yasak Elma’nın önümüzdeki sezon nasıl bir hikayeyle izleyici karşısına çıkacağı çok merak ediliyor. Eda Ece’nin Yıldız karakterinde devam edeceği projenin yeni döneminde Biran Damla Yılmaz’ın da yer alması bekleniyor.