Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisi sezon arası veren Çağlar Ertuğrul ilk iş bakın ne yaptı!

Teşkilat dizisi sezon arası veren Çağlar Ertuğrul ilk iş bakın ne yaptı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan 48. bölümüyle sezon finali yaptı.

Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul’un başrollerinde yer aldığı dizide ‘Serdar’ karakteriyle gönüllerde taht kuran Çağlar Ertuğrul, dizi biter bitmez soluğu İzmir’deki ailesinin yanında aldı.

Yaz boyunca dinlenecek olan yakışıklı oyuncu, kısacık kestirdiği saçlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Çağlar Ertuğrul, instagram paylaşımları sayesinde hayranlarını kendisine hasret bırakmıyor.

Teşkilat dizisi sezon arası veren Çağlar Ertuğrul ilk iş bakın ne yaptı! 7

Oyuncu son paylaşımında, hawaii tarzı gömleği ve kısacık kestirdiği saçlarıyla görülüyor. Paylaşımına, ‘Vakti gelmişti’ notunu düşen oyuncunun fotoğrafı hayranları tarafından beğeni ve yorum  yağmuruna tutuldu.

Hayranları, oyuncuya gömleğini çok yakıştırırken Çağlar Ertuğrul’un yeni saç modeli ise sosyal medyadaki takipçilerini ikiye böldü.

Bazı takipçileri, kısa saçı oyuncuya çok yakıştırırken bir takım takipçisi ise biraz daha uzun saçın oyuncuya daha çok yakıştığı görüşünde birleşti.  Teşkilat dizisi ile beğeni toplayan yakışıklı oyuncu, yaklaşık 2 aylık sezon arasında dinlenecek ve Eylül ayında yeni bölümlerle tekrar izleyici karşısına çıkacak.

Öte yandan, dizinin üçüncü sezonunda çok büyük bir değişim olacak. Dizinin bugüne kadar Ankara’da geçen hikayesi artık İstanbul’a taşınarak yeni sezonun çekimleri İstanbul’da yapılacak.