Ana sayfa Dizi Haberleri Şeyma Korkmaz, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Sude karakterine bayıldı!

Şeyma Korkmaz, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Sude karakterine bayıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beni Affet isimli atv ekranında yayınlanan günlük dizide başrolde yer alan Şeyma Korkmaz, canlandırdığı Feride karakteri ile akıllara yazıldı. Oyuncu, 2011 yılında başlayan bu dizide 2018 yılına kadar yer aldı ve 8 sezonda da yer alan oyunculardan birisi oldu.

1477 bölüm süren Beni Affet dizisi televizyon dünyasında bu kadar uzun bölümleri çekilen bir yapım olması noktasında da bir rekora imzasını atmıştı. Şeyma Korkmaz’ın bu diziden sonraki projesi ise atv ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman oldu. Prenses Mari karakteri ile geçen sezon dizide başarıyla izlediğimiz Şeyma Korkmaz, bu sefer de yeni bir diziye başlıyor.

5 Eylül Pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin kadrosunda başarılı oyuncu da bulunuyor. Berk Oktay, Seray Kaya ve Esra Dermancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizide Sude isimli karaktere hayat verecek.

Şeyma Korkmaz, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Sude karakterine bayıldı! 7

Bu rolün kendisine teklif edilmesine çok sevinen Şeyma Korkmaz, kendi kişiliğine çok zıt bir karakteri canlandırdığı için büyük keyif yaşadığını şu sözlerle anlattı:

“Çok heyecanlıyım, çok da mutluyum. İlk bu karakter bana geldiğinde de çok heyecanlanmıştım. Çünkü daha önce hiç oynamadığım bir karakter ve benimle de hiçbir alakası olmayan bir karakter. Sude karakteri için çok heyecanlanmıştı. Sette enerji çok güzel, çok mutluyum, çok keyifliyim. İnşallah bu enerjimiz seyirciye de geçer ve onlar da çok keyif alırlar.