Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’dan sürpriz nikah!..

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’dan sürpriz nikah!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu çift, Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy hayranlarının merakla beklediği haber sonunda geldi. Geçtiğimiz aylarda İzmir’de nişan yüzüğü takarak evlilik yolunda ilk adımı atan ünlü çiftin ne zaman evleneceği merak konusuydu.

İlişkilerini magazin basınından uzakta yaşayan Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çifti, magazin basınında yer alan haberlere göre, 9 Eylül’de Zekeriyaköy’deki evlerinin bahçesinde aile arasında kıyılacak nikahla dünyaevine girecek 10 Eylül’de de  Polonezköy’de çok yakın dostlarının katıldığı eğlenceli bir düğün organize edeceklerdi.

Ancak oyuncu çift sürpriz yapıp, düğün tarihlerini 10 Eylül’den 30 Ağustos’a çekerek evlendiler. Sade bir törenle  dünyaevine giren ünlü çift, düğünlerinden kareleri sosyal medyadan paylaştılar.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'dan sürpriz nikah!.. 8

Evlenmek için 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kutlandığı günü seçen oyuncu çift fotoğrafları, “Çifte Bayram” notuyla sosyal medyada paylaştılar.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'dan sürpriz nikah!.. 9

Çok yakında ATV ekranlarında yayınlanacak Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Berk Oktay ile Kuruluş Osman dizisinin ‘Malhun Hatun’u Yıldız Çağrı Atiksoy’un evlilikleri, uzun süredir bu anı bekleyen  hayranlarını da çok mutlu etti. Ünlü çiftin hayranları, ikiliye tebrik mesajları yağdırdı.