Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı boşandı! Acun Ilıcalı ‘iddiaların hepsi çirkin’ dedi!

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı boşandı! Acun Ilıcalı ‘iddiaların hepsi çirkin’ dedi!

tarafından ker_def

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı hakkında boşanacakları iddiası kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı. Bugün çift resmen boşandı… Silivri Adliyesi’ne gelerek boşanmak için işlemlerini yaptıran çiftin neşeli halleri herkesin dikkatini çekti.

Adliyeye aynı araçla gelen Subaşı ve Ilıcalı’nin gazetecileri gülerek selamlaması dikkat çekiciydi.

Mahkeme sonucunda çift tek celsede boşandı…

Sözcü gazetesindeki habere göre mahkeme çıkışında basın mensuplarına açıklamada bulunan Acun Ilıcalı, “Her evlilikte boşanma da var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik konuştuk kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı yürütemedik. Yürümedi hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık” dedi.

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı’nın yolları Var Mısın Yok Musun isimli yarışma programı sayesinde kesişmişti. O dönemde 19 yaşında olan Subaşı, yarışmaya katılmıştı. Ardından ise Ilıcalı, bir başka programında Subaşı’na iş verdi. İkilinin aşkı da bu dönemlerde ilerledi. Çiftin kızları 2014 yılında dünyaya gelmişti.