Ana sayfa Dizi Haberleri Sezin Akbaşoğulları ve Erkan Petekkaya, O Kız’ın seti için gün sayıyor!

Sezin Akbaşoğulları ve Erkan Petekkaya, O Kız’ın seti için gün sayıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanallar kış sezonu için hazırlıklara tam gaz başladı. Kanal D’de yayınlanacak O Kız dizisi için de çalışmalar hızlandı. Dizinin başrol oyuncuları Sezin Akbaşoğulları ve Erkan Petekkaya da sete çıkmak için gün saymaya başladı.

Yıllar önce ATV’de yayınlanan Beyaz Gelincik isimli dizide başrolleri paylaşan Sezin Akbaşoğulları ve Erkan Petekkaya, 17 yıl sonra bu kez Kanal D’de yayınlanacak O Kız dizisinde bir araya geliyor. Dizinin çekimleri için geri sayım başladı. Okuma provasını yapan oyuncular birkaç güne sete çıkacak.

Oyuncu kadrosu neredeyse tamamlanan O Kız dizisine son olarak Sezin Akbaşoğulları katıldı. Başarılı oyuncunun dizide Sitare isimli bir karakteri canlandıracağı ortaya çıktı. Erkan Petekkaya ile anlaşma sağlandığı daha önce duyurulmuştu.

Sezin Akbaşoğulları ve Erkan Petekkaya, O Kız’ın seti için gün sayıyor! 7

Sezin Akbaşoğulları, O Kız dizisinde reklam ajansı sahibi çok başarılı bir iş insanını canlandıracak. Kadir karakterinde izleyeceğiniz Erkan Petekkaya da, 45 yaşında birisi olacak ama dünyayı algılama seviyesi ise beş yaşındaki bir çocuğun saflığına eş değerde olacak. Sezin Akbaşoğulları ve Erkan Petekkaya’nın yeniden bir araya gelecek olması Beyaz Gelincik’i unutamayan hayranlarını çok heyecanlandırdı.

Yapımını Focus Film, yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ogeday Girişken, Dilin Döğer, Asiye Dinçsoy, Orhan Kılıç, Ayten Uncuoğlu, Münire Apaydın, Ilgın Çakır, Melih Selçuk, Ece Efe, Göktuğ Yıldırım, Cem Kurtoğlu, Deniz Bakacak, Mustafa Konak Nehir Gökdemir, Zeynep Sönmez yer alıyor.

Beyaz Gelincik, 2005-2007 yılları arasında ATV’de yayınlanmıştı. İki sezondan oluşan dizi, 19 Eylül 2005’te yayına başlamış, 11 Haziran 2007’de ekrana gelen 74. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Adana’da pamuk tüccarı çok zengin bir ailenin kızıyla bir işadamının aşkını anlatan dizi izleyiciler tarafından çok sevilmişti.