Ana sayfa Sosyal Medya Ateş Kuşları ile ekrana gelmeye hazırlanan İlayda Alişan sosyal medyayı ateşe verdi!..

Ateş Kuşları ile ekrana gelmeye hazırlanan İlayda Alişan sosyal medyayı ateşe verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok yakında Ateş Kuşları adlı iddialı diziyle ekrana gelmeye hazırlanan oyuncu İlayda Alişan son sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu.

Kırmızı straplez elbisesiyle verdiği pozları instagram hesabında paylaşan oyuncu güzelliğiyle adından söz ettirdi. Alişan’ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Meslektaşı Rabia Soytürk de İlayda Alişan’ın paylaşımına yorum yapanlar arasında yer aldı. Soytürk fotoğrafların altına; “Rüzgar olsam essem sana” yorumunu yaptı.

Ateş Kuşları ile ekrana gelmeye hazırlanan İlayda Alişan sosyal medyayı ateşe verdi!.. 8

Oyuncunun Ateş Kuşları dizisinde birlikte rol aldığı Hande Soral’da çiçek emojisi yorumuyla dikkat çekti. Ateş Kuşları’nda ‘Gülayşe’ isimli karakteri canlandıracak olan İlayda Alişan’a dizide başrolde Hande Soral, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan eşlik ediyor.

Ateş Kuşları ile ekrana gelmeye hazırlanan İlayda Alişan sosyal medyayı ateşe verdi!.. 9

Destan ve Kuruluş Osman gibi dizilerin yapımcısı olan Bozdağ Film tarafından hazırlanan proje yakın zaman içinde ATV ekranında başlayacak. Sevgi, şefkat ve güven temasının, aile olma bilincinin aşılanacağı Ateş Kuşları’nda, sokak çocuklarının bir gün bir bebeği çöpte bulması ile başlayan hikaye, bambaşka bir dram hikayesine dönüşecek. Dizi çok sayıda duygusal sahneyle de izleyenleri derinden etkileyecek.

İlayda Alişan’da yeni dizisiyle ilgili yaptığı açıklamada; “Çok heyecanlıyım. Sabırsızlıkla bekliyorum. Ben senaryoyu ilk okuduğumda ilk sahnede gözlerim dolmaya başladı. Sonra menajerimi arayıp bu işi yapalım dedim. O kadar etkilendim ki, bir çırpıda bütün hikayeyi bitirdim. Seyirciyi çok güzel bir iş bekliyor” ifadelerini kullanmıştı.