Ana sayfa Dizi Haberleri Shameless dizi yapımcıları Bizim Hikaye’nin bu başarısını çok kıskanır!

Shameless dizi yapımcıları Bizim Hikaye’nin bu başarısını çok kıskanır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Shameless dizisi bir İngiliz yapımı ve Amerikan uyarlaması da bulunuyor. Türkiye’de Bizim Hikaye olarak uyarlanan dizi orijinalinden farklı bir şekilde izleyicilerle buluşmuştu. Shameless dizisinin özellikle Müslüman ülkelerde yayınlanması pek mümkün olmayan senaryosu Bizim Hikaye ile Türkiye’ye uygun hale getirildi.

Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrolünde yer aldığı dizini geçtiğimiz yıl final yaparak ekrana veda etmişti. Dizinin yurt dışı satışları ise çok başarılı sonuçlarla anılıyor… Bizim Hikaye dizisi Shameless yapımcılarını bile kıskandıracak bir uluslararası bilinirliğe ulaştı. Hazal Kaya da geçtiğimiz aylarda bu duruma dikkat çeken sözlerde bulunmuştu ve Bizim Hikaye’nin orijinal Shameless’in girmeyi başaramayacağı ülkelerde yayınlandığını ve dünyada orijinalinden daha çok izlendiğini açıklamıştı.

İşte bu durumun bir sonucu olarak Bizim Hikaye dizisi Pakistan’da da büyük bir ilgi gördü. Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından Bizim Hikaye’nin de yayınlandığı ülkede izleyiciler Türk uyarlamayı çok beğendi.

Pakistan’ın Urdu1 Youtube kanalında yayınlanan diziyi 9 milyondan fazla kişi izledi. Böylelikle dizi ‘Diriliş Ertuğrul’dan sonra ülkede en çok izlenen ikinci yabancı televizyon dizisi oldu.