Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV, iki yeni diziyle yaz ekranına hazırlanıyor

Show TV, iki yeni diziyle yaz ekranına hazırlanıyor

tarafından zk zk

Sezon bitti, yaz sezonu başladı ve diziseverler de yaz aylarında yeni dizilerle ilgili haberleri merakla bekliyorlar.

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yaz dizi bombardımanına tutulmayacağımız anlaşılıyor.

Kanallar, sezon boyunca onlarca dizi yayınlayıp kaldırmak durumunda kaldı. Yaz döneminde de dizi israfına girmeyeceği görülen kanallar, daha temkinli davranıyor.

Show TV’nin iki yaz dizisi projesi var. Detayları Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan şöyle yazıyor:
“İki yeni dizi var

Show TV bu yazı iki yeni dizi ve iki dizi tekrarıyla geçirecek. Öncelikle İçerde yeniden başladı. Fakat ilk bölümüyle reytinglerde pek varlık gösteremedi. Aynı durum Fi içinde geçerli! Ancak iki yeni dizisi hem oyuncu kadrolarıyla, hem de konularıyla dikkat çekiyor. İkisinin de yayın tarihi henüz net değil ama önümüzdeki iki hafta içinde başlayacaklardır. İlki Gold Film imzalı Darısı Başımıza…

Show TV, iki yeni diziyle yaz ekranına hazırlanıyor 8

Deniz Dargı’nın senaryosunu yazdığı, Barış Yöş’ün yönetmenliğini üstlendiği dizide; Ozan Dolunay, Elif Doğan, Devrim Yakut, Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı rol alıyor. Dizi; bir kız isteme ve tatsız bir karşılaşmayla Aksoy ve Arslansoy ailelerinin birbirine düşmesini anlatıyor. Bu kavganın ortasında yine aşk kalıyor.

Show TV, iki yeni diziyle yaz ekranına hazırlanıyor 9

Kanalın diğer dizisi Meleklerin Aşkı. Süreç Film imzalı dizinin senarist ve yönetmenliğini Ersoy Güler üstleniyor. Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan, Özlem Mahmutoğlu, Ebrar Alya Demirbilek, Deniz Kaynak, Arda Adil Görgen’in rol aldığı dizi; ailesine kızıp huzurevine yerleşen Rukiye’nin orada tanıştığı Yağmur’la kızı Melek’i bir araya getirmesini konu alıyor. Ancak evdeki hesap çarşıya uymuyor. Yağmur ve Melek aşkı başlıyor ama bu aşka enişte Necmettin engel koyuyor.”