Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV yine final kararı verdi yine hatalar zinciri sürüyor!

Show TV yine final kararı verdi yine hatalar zinciri sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Show TV, geride bıraktığımız sezonun en tartışmalı dizi finallerine imza atan kanalı oldu… Birçok dizi hayranını üzen bu kararlar etkili yapımların yeni sezonda yer almayacağı sonucunu doğurdu. Show TV’nin üst üste final kararları cesur bir karar gibi görünüyordu ama ekrana gelen yaz dizilerinin sonuçları, ileride pahalıya mal olan kararlar olarak da anılabilir…

Ramo gibi çok başarılı bir dönem geçiren diziye final yaptırmak haksızlık olmuştu. Arıza dizisi de senaryoda ciddi düzenlemeler ile bir sezon daha gidebilirdi. Alev Alev çok iyi başlayıp perşembe rekabetine katılmayı başardı ama hikaye kurgusu dizinin izleyicileri ile arasındaki bağın kopmasına neden oldu. Kuzey Yıldızı ise ekranda eğlence arayan ve tüm kişiler kategorisinde yoğunlaşan geniş bir izleyici grubunu ekrana bağlıyordu.

Bu dört dizi de artık yok. Show TV, üst üste aldığı final kararları ile herkesi şaşırttı. Dizi hayranları üzüldü ve yerine gelecek yeni yapımlar beklendi. Cam Tavanlar yaz ekranında başladı ama Kubilay Aka ile Bensu Soral ikilisinin uyumu birçok dizi hayranına göre sorunluydu… Soral, karakterine tam da oturmadığı eleştirileri aldı. Meriç Acemi hikayeyi yazdı ama usta senarist bu sefer izleyicileri kalbinden yakalayamadı.

Show TV yine final kararı verdi yine hatalar zinciri sürüyor! 8

Sonuç olarak şimdiye kadar 6 bölümü yayınlanan Cam Tavanlar için final kararı verildi. 2 bölüm sonra Cam Tavanlar dizisine veda edilecek… Şimdi akıllarda bir soru daha var… Cam Tavanlar gibi düşük reytingler alan Kahraman Babam dizisi de final yapacak mı?

Show TV yine final kararı verdi yine hatalar zinciri sürüyor! 9

Show TV’nin final yapan dizilerinin ardından yaz ekranında izleyicilerin karşısına çıkardığı iki dizinin de olumsuz sonuçlar alması dikkat çekiyor. Yeni sezonda Show TV acaba final yaptırdığı dizileri arar mı?

İşte bu soru da akıllarda duruyor. Yakında Kahraman Babam dizisi için de olumsuz haberler gelirse şaşırmamak lazım.