Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un küçük Ali Vefa’sı İkimizin Sırrı dizisinde!

Mucize Doktor’un küçük Ali Vefa’sı İkimizin Sırrı dizisinde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazezetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ve bir süre önce ekranlara veda eden Mucize Doktor yeni bir yıldız yarattı. Otizmli doktor Ali Vefa’nın hikayesini anlatan dizide Ali Vefa’nın çocukluğunu canlandıran küçük oyuncu Adin Külçe yeni bir projeyle ekrana geliyor.

2013 doğumlu Adin Külçe, otizmli Ali Vefa’nın çocukluğunu o kadar başarılı canlandırdı ki yeteneğiyle hafızalara kazındı. Adin Külçe, Mucize Doktor’daki rolüne psikolog eşliğinde hazırlandı. Mucize Doktor, bugüne kadar birçok reklam filminde rol alan Külçe’nin ilk dizi deneyimi oldu. İlk dizi deneyiminden başarıyla çıkan Adin Külçe, şimdi yeni bir projede yer alacak.

Mucize Doktor'un küçük Ali Vefa'sı İkimizin Sırrı dizisinde! 8

İddialara göre Külçe, çok yakında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan İkimizin Sırrı dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Başrollerinde Aras Aydın ve Leyla Feray ikilisini başrolde buluşturan dizinin yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal, yönetmenliğini ise Cem Akyoldaş üstleniyor. Uzun süredir merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler var: Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek.

Mucize Doktor'un küçük Ali Vefa'sı İkimizin Sırrı dizisinde! 9

Marriage Contract isimli yabancı bir yapımdan uyarlanan ve bir anneyle kızın hayatta kalma hikayesini anlatan dizinin hikayesi şöyle:

Yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal’in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir.