Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin iddialı dizisi Aşk Ağlatır’a 2 usta oyuncu katıldı

Show TV’nin iddialı dizisi Aşk Ağlatır’a 2 usta oyuncu katıldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi de MF Yapım imzalı Aşk Ağlatır dizisi olacak. Dizinin ilk tanıtımındaki kadına şiddet görüntüleri tepki çekse de sonra bu fragman yayından kaldırılmıştı. Sonraki fragmanlarda ise şiddet unsurlarına yer verilmemişti. Aşk Ağlatır dizisinin son dönemde kadınlara şiddet konusuyla ilgili hassasiyetten sonra bu tür sahneleri diziden de kaldırıp kaldırmayacağı merakla bekleniyor.

Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan başrollerinde yer aldığı, çekimlerine devam edilen dizide yeni gelişmeler de var.

Projeye iki yeni oyuncu katıldı. Bunlardan birisi Nusret Çetinel… Usta oyuncu Çetinel, Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı Yusuf karakterinin dedesi Hikmet olarak ekranda yer alacak. 2000’li yılların başlarından bu yana ekranda yer alan Çetinel; Behzat Ç. dizisinde Yalçın, Muhteşem Yüzyıl’da Lala Kasım Paşa, İsimsizler’de Yunus Ağa, Payitaht Abdülhamid dizisinde de Sadrazam Said Paşa karakterlerine hayat vermişti.

Show TV'nin iddialı dizisi Aşk Ağlatır'a 2 usta oyuncu katıldı 8

Aşk Ağlatır dizisine bir diğer transfer olan isim ise Müfit Kayacan. Kayacan, 2012 yılındaki Şubat dizisinin ardından, Aşk Yeniden, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Feridun), Cesur ve Güzel (Rıfat), Adı Zehra, Bartu Ben, Yüzleşme ve son olarak da Netflix imzalı Love 101 (Necdet) dizilerinde rol almıştı.

Show TV'nin iddialı dizisi Aşk Ağlatır'a 2 usta oyuncu katıldı 9

Taşradan İstanbul’a göç etmiş ve tek başına ayakta kalmaya çalışan gençlerin; vicdan ve aşkları arasında kalarak yaşadıkları çatışmanın hikayesinin ekrana geleceği dizinin çekimlerine devam ediliyor.

Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Faruk Bayhan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Gökçen Usta’nın oturduğu, senaryosunu Yelda Eroğlu’nun uyarladığı Aşk Ağlatır yeni sezonda Show TV’de!