Ana sayfa Sosyal Medya Şifanur Gül dijital dizilerde parladıktan sonra şimdi yepyeni bir tv dizisiyle dönüyor!

Şifanur Gül dijital dizilerde parladıktan sonra şimdi yepyeni bir tv dizisiyle dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şifanur Gül ismini dizi hayranları daha çok duyacak. Genç oyuncu, son dönemde üst üste farklı rollerdeki başarılı performansları ile izleyicilerin dikkatini çeken kadın oyunculardan birisi olmayı başardı.

1997 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, 2019 yılından bu yana dizi setlerinde bulunuyor ve son 4 yıllık süreçte çok önemli bir aşama kaydetti. Sevdim Seni Bir Kere isimli dizideki Eylül karakterinden bu günü kendisine iyi bir kariyer oluşturan oyuncu, birbirinden ünlü oyuncular ile partner olarak da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Benim Adım Melek dizisindeki İkra karakteri ile sevilen ardından üst üste farklı roller canlandırarak önemli deneyimler kazanan Şifanur Gül, en son Terzi ve ardından da Yaratılan isimli Netflix dizilerindeki performansıyla göz doldurdu.

Önce Çağatay Ulusoy ile partner olan oyuncu, ardından da Taner Ölmez’e eşlik etti. Hem Terzi hem de Yaratılan dizilerinin izleyicileri fazlasıyla etkilemesi, rollerindeki başarısıyla Şifanur Gül’ün de takdirler elde etmesini sağladı.

Şifanur Gül dijital dizilerde parladıktan sonra şimdi yepyeni bir tv dizisiyle dönüyor! 7

Şimdi ise genç oyuncu yeni bir televizyon dizisine hazırlanıyor. Aytaç Şaşmaz ile birlikte Altın Kafes isimli atv’nin yeni dram dizisinin başrol kadın oyuncusu olan Şifanur Gül, yine zorlu bir rolü üstlenecek.

Dijital dizilerin yanı sıra televizyon dizileri için de artık aranılan kadın başrollerden birisi olmayı başaran oyuncu, idealist bir öğretmen olan Zeynep karakterinde yer alacak.

İki gencin aşk hikayesi olarak ekrana yansıyacak olan Altın Kafes dizisinde entrika dolu olaylar ile Onur ile Zeynep karakterlerinin hayat mücadelesini izleyeceksiniz.

Çekimlerine başlanan dizinin başrolünde buluşan Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül ikilisinin iyi bir dizi çifti olması bekleniyor. İkilinin uyumlu hali daha ilk fotoğraflardan dikkat çekerken, sosyal medyada da izleyicilerden destek bulduğunu görmekteyiz.