Ana sayfa Dizi Haberleri Şifanur Gül’ün için Terzi dizisi kariyerinde bir dönüm noktası olacak!

Şifanur Gül’ün için Terzi dizisi kariyerinde bir dönüm noktası olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te 2 Mayıs’ta yayınlanacak olan Terzi dizisi heyecanla bekleniyor.. İlk önce televizyon için düşünülen, daha sonra dijital dizi olarak dönüşüm geçiren proje, Netflix platformunda pek de alışık olmayan bir yapım olacak. Televizyonda izlediğimiz dram projelerinin tarzında ama dijitale dönüştürülen projede Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül ile Salih Bademci başrollerde yer alan isimler.

Dizinin 3 sezonluk bir proje olduğunu ve tamamını geçen yıl çektiklerini anlatan Çağatay Ulusoy, izleyicilerin bu platformda alışık olmadıkları tarzda bir dram dizisi bulacaklarını söyledi.

Şifanur Gül ise dizide başrol kadın oyuncusu olarak yer alarak büyük dikkat çekti. Son dönemde Hayatımın Şansı isimli diziyle televizyon ekranında da etkili bir çıkış sergileyen oyuncu, bu projenin reytingler nedeniyle kısa sürmesinin de talihsizliğini yaşadı.

Şifanur Gül, Terzi dizisi için de çok heyecanlı. Özellikle dijital platformda büyük çıkış yapması beklenen dizinin en sürpriz isimlerinden birisi Şifanur Gül olacak. 2019 yılından bu yana setlerde yer alan ve farklı dizilerde deneyimler yaşayan oyuncu, son dönemin öne çıkan genç yeteneklerinden birisi olarak görülüyor.

Şifanur Gül'ün için Terzi dizisi kariyerinde bir dönüm noktası olacak! 7

Terzi dizisinin tanıtım toplantısında heyecanından bahseden oyuncu, “Ben çok heyecanlıyım, onlardan çok daha heyecanlıyım. Daha çok başında olduğum için. Çok mutluyum, içinde olduğum için gurur verici bir iş. Kadrosu ile yönetmeniyle, yapım olarak çok gurur duyuyorum. Hissettiklerimi dökebileceğim bir kelime yok” diye konuştu.

Esvet karakteri ile hikayede izleyeceğimiz oyuncu, farklı duyguları açığa çıkartan bir tarz ile geliyor. Esvet hakkında konuşan Şifanur Gül, şöyle konuştu:

“Esvet, psikolojik ve fiziksel olarak çok fazla şiddete uğramış bir karakter. Fakat buna maruz kalmayı kabul etmeyişi ile benim gözümde çok cesur, çok güçlü. Hayattaki her şeyi, bütün iletişimi, insan iletişimini sevgi ile, şefkatle, sabırla halledebileceğini inanan ve öyle de yapan bir karakter. O yüzden ben çok severek, anlayarak oynadım.”

Şifanur Gül, bu sözleri ile Esvet karakterini ne kadar çok içselleştirdiğini ve böyle bir projede olduğu için de ne kadar gurur duyduğunu ifade etmiş oldu.

Karakterin gördüğü tüm şiddete rağmen her şeyi sevgili ve şefkatle halletme yönündeki tavrı da izleyicilerin bu karakteri çok sevmelerine neden olacak gibi gözüküyor. Oyuncunun projeye verdiği önem ve karakteri sahiplenmiş olması, kariyeri açısından bir dönüm noktası olarak da tarif edilebilir.

Şifanur Gül’ün böyle zor bir karakterdeki performansı da şimdiden merak konusu oldu ve 2 Mayıs’taki Terzi dizisinin ilk sezonunun hayranları tarafından merakla beklendiğini söylemek gerekiyor.