Ana sayfa Sosyal Medya Yiğit Koçak, Kardeşlerim ile gelen şöhretten memnun ama gözü daha yükseklerde!

Yiğit Koçak, Kardeşlerim ile gelen şöhretten memnun ama gözü daha yükseklerde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Ömer karakterini başarıyla canlandıran Yiğit Koçak, son yıllarda dikkat çeken genç yeteneklerden birisi oldu. Dizinin İspanya’da yayınlanmasının ardından geçtiğimiz ay bu ülkeye giden ve hem hayranları hem de İspanyol basını ile buluşan genç oyuncu, popülerliğin keyfini yaşıyor.

Yiğit Koçak, oyunculuk macerasının henüz başlarında olan bir isim. Oyuncu kendisini bildiğini şu sözlerle ortaya koydu: “Öğrenme bitmeyecek. Ben hayatımın sonuna kadar ders almaya devam edeceğim. Benim için çok önemli bir şey ders almak, beni çok iyi hissettiriyor.”

Koçak, Kardeşlerim dizisinin bu kadar büyük ilgi görmesi ile hikayenin devam edebildiğini ve izleyicilerin gösterdiği bu yoğun ilginin de projeyi ayakta tuttuğunu anlattı. Kendisi açısından geldiği noktadan memnun olan Yiğit Koçak, gözünün daha da yükseklerde olduğundan bahsetti.

Oyuncu, “Memnun muyum, geldiğim yerden. Memnunum ama hedeflerim daha büyük” şeklinde konuştu. Hedefleri konusunda yakın zamanda bazı detaylar veren Koçak, yurt dışına açılmayı arzu ediyor.

Yiğit Koçak, Kardeşlerim ile gelen şöhretten memnun ama gözü daha yükseklerde! 7

Yiğit Koçak, hedefleri konusunda şöyle konuştu: “Ben uluslararası bir oyuncu olmak istiyorum. Yabancı dillerde de oynamak istiyorum. Başka ülkelerde de bir şeyler oynamak istiyorum. İspanyolca dersi alıyorum. Zaten hocam İngilizce konuştuğu için İngilizce pratiğini de devam ettiriyorum. Bakalım şu an dilimi geliştirmek üzere çalışıyorum, hayalimin ilk adımı olarak.”

Yurt dışında yer alabilme konusunda Kardeşlerim dizisinin çok faydasını gören oyuncu, dizinin birçok ülkeye satıldığını ve her yayınlandığı ülkede de çok izlendiğini anlattı.

Yiğit Koçak, “Hikaye çok ortak bir duygudan çıktığı için; kardeşlik, aile… Herkesin yakalayabileceği bir şey var bizim işte. O yüzden onlarda da çok sevildi” dedi.

Farklı dillerden, farklı ülkelerde izleyenlerin sosyal medyada yorumlar yaptığını anlatan Yiğit Koçak, bu büyük ilgi sonrasında oyunculuk mesleği konusunda kendisine büyük hedefler koymuş gibi gözüküyor.