Ana sayfa Dizi Haberleri Sıkı durun, Benim Adım Melek’te hiç bu kadar umut dolu sahne görmediniz!

Sıkı durun, Benim Adım Melek’te hiç bu kadar umut dolu sahne görmediniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Benim Adım Melek, Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya başladı. İkinci sezonun ilk bölümü 3 Eylül akşamı yayınlandı ve izleyiciler dizinin 29. bölümünü ekran başında büyük beğeniyle izledi. Nehir Erdoğan ve Kutsi hayranları dizinin yeniden ekrana dönmesinin mutluluğunu yaşadı.

Pandemi nedeniyle 5 ay ara veren Benim Adım Melek dizisinin ekibi Gaziantep’te çekimlere devam ederken, ikinci sezonun farklı olacağının mesajları zaten önceden verilmişti. Yeni görüntüler geldikçe bu fark kendisini iyice belli etmeye başladı.

Mustafa Mert Koç’un canlandırdığı Ömer karakteri ile Rabia Soytürk’ün canlandırdığı Defne karakterinin aşk ve umut dolu görüntüleri, daha önce dizide verilmeyen bir duyguyu da ifade ediyor. Benim Adım Melek, şimdiye kadar hep gözyaşı, dram ve mutsuzluk ile anıldı. Ancak yeni sezon başka olacak…

Hem Melek ve Halil’in küllerinden yeniden doğan aşkları hem de Defne ile Ömer’in geleceğe umutla yürüyen halleri ekran başındaki izleyiciler için önemli bir mesaj…

Benim Adım Melek dizisinin 9 Eylül Çarşamba günü yayınlanacak olan 30. bölümünden 2. fragmanı çok beğeneceksiniz. İşte o görüntüler:

Halil’in aşkını öğrenen Melek, yıllar önce gidişiyle yarattığı yıkımla yüzleşirken kendini bu aşkın neresinde bulacak? Cumali’nin inzivaya çekilmesi iki konakta nelere sebep olacak?

Ömer ve Halil Cumali’yle konuşsalar da Cumali Antep’e dönmemekte kararlıdır, o artık her şeyden vazgeçmiştir. Oğlunun acısını yüreğinde taşıyan Kenan, Adnan’a düzenlenen operasyonun arkasında Halil’in olduğunu öğrenince oklarını Halil’e yöneltmiştir, Alpay’la ettikleri intikam yemininde artık eyleme geçme vakti gelmiştir. Funda ise Alpay’ın kendisinden çok Kenan’la zaman geçirmesinden şikayetçidir.

Mirza’nın Defne’yle konuşması Defne’ye nasıl bir kapı açacaktır? Ömer aile büyükleri tarafından bir çıkmaza sokulduğunu düşünerek Defne ve kendisi için bir çözüm yolu arar. Cumali’nin rahmetli oğlu Hüseyin’in ölüm yıldönümü için handa verilen yemeğe gelen Karadağlar ve Şirhanlar hangi haberle şoke olacaktır?

Benim Adım Melek her Çarşamba günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de