Ana sayfa Dizi Fragmanları Gençliğim Eyvah dizisi için kötü günler başladı!

Gençliğim Eyvah dizisi için kötü günler başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yaz ayında başlayan Gençliğim Eyvah dizisi bugüne kadar 12 bölüm yayınlandı. Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca gibi usta isimleri buluşturan dizi hem eğlenceli hikayesi hem de aşk üzerinden oluşan dram halleriyle dikkatleri çekti.

Bir komedi dizisi olarak başlayıp, sonrasında dram ve aşk üzerinde de ilerleyen Gençliğim Eyvah, pazartesi akşamları ekranda tutunabilecek mi herkes merakta… 7 Eylül akşamı Sefirin Kızı, Yasak Elma ve Çukur dizileri yeni sezona başlıyor. Çok güçlü yapımların olduğu Pazartesi akşamları atv’nin kozu ise komedi ağırlıklı Gençliğim Eyvah olacak.

Ancak dizinin güçlü rakipler karşısında çok zorlanacağı kesin… Gençliğim Eyvah, 13. bölümü ile 7 Eylül’de nasıl bir reyting performansı sergileyecek merakla bekleniyor. Ayrıca 28 Eylül itibariyle TRT1’in bu büyük yarışa Uyanış Büyük Selçuklu isimli diziyle katılacağını da ifade edelim.

Gençliğim Eyvah dizisinin hayranları da Pazartesi günkü sonuçları merakla beklemeye başladı. Ahmet ve Azra aşkında yine sorun var. Azra, teselliyi Zola’da mı bulacak? Bu aşk üçgeni dizide daha çok yer almaya başladı. İşte Gençliğim 13. bölümünden 2. fragman:

Gençliğim Eyvah’ta ayrıca; Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin gibi başarılı isimler de rol alıyor.