Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde Seyran’ın giydiği kazak bir anda moda oldu! Yok satıyor!

Yalı Çapkını dizisinde Seyran’ın giydiği kazak bir anda moda oldu! Yok satıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolünü usta oyuncu Çetin Tekindor ile paylaştıkları Yalı Çapkını dizisi, sezona reytingleriyle damgasını vurmaya devam ederken, Seyran ve Ferit karakterleri de ayrıca sosyal medyada popüler olmaya devam ediyor.

Saraçoğlu ve Demir’in başarılı performansları ile hayat verdikleri çift, sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor! İki oyuncunun karşılıklı sahneleri ayrıca ilgi görürken, Star TV’nin Cuma akşamları ekrana gelen dizisi, sezonun en ilgi çekici yapımı olmayı da sürdürüyor!

Afra Saraçoğlu, Seyran karakteri ile çok sevildi. Gaziantepli bir ailenin iki kızından birisi olan Seyran, babası tarafından büyük baskı altında yetiştirildikten sonra, hiç tanımadığı Ferit ile evlendirilmişti. Aynı memleketli olan iki gencin, ailelerinin isteği ile birbirlerini tanımadan ve sevmeden evlenmeleri sonrasında yaşanan olaylar anlatılıyor dizide.

Yalı Çapkını dizisinde Seyran'ın giydiği kazak bir anda moda oldu! Yok satıyor! 11

OGM Pictures imzalı dizi, gerçek bir hikayeden uyarlanırken, dizide yaşananların yanı sıra Yalı Çapkını’nı takip eden pek çok kişi, oyuncuların ne giydiğini de ayrıca takip ediyor! Zengin bir hayat sürülen yalıdaki kıyafetler özenle seçiliyor.

Yalı Çapkını dizisinde Seyran'ın giydiği kazak bir anda moda oldu! Yok satıyor! 12

Bu arada dizinin öne çıkan ismi Afra Saraçoğlu da Gaziantep’ten zengin bir aileye gelin gelmiş bir genç kadın olarak son derece özenli ve modaya uygun giyinmeye başladı. Afra Saraçoğlu’nun düzgün fiziği ile yakışan kimi kıyafetleri, ayrı bir dikkat çekiyor!

Yalı Çapkını dizisinde Seyran'ın giydiği kazak bir anda moda oldu! Yok satıyor! 13

Korhanlar’ın gelini Seyran’ın her kıyafetini sosyal medyada arayan, nereden alındığını bulmaya çalışan izleyicilerin son dönemde de bir kazağına olan büyük ilgisi ortaya çıktı! Instagram üzerinden yapılan paylaşımlarda, kırmızı ve siyah renklerle birlikte, yaprak deseniyle dikkat çeken kazağa büyük bir ilgi gösterildiği görülüyor.

Yalı Çapkını dizisinde Seyran'ın giydiği kazak bir anda moda oldu! Yok satıyor! 14

Mağazanın daha web sitesine konulmadan 7. kez stok listesine girdiği ifade ediliyor kazakla ilgili. Yüzlerce stokun saatler içinde tükendiği belirtilen kazaktan satın almak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdikleri belirtiliyor şaşkınlık ifadesi altında!

Yalı Çapkını dizisinde Seyran'ın giydiği kazak bir anda moda oldu! Yok satıyor! 15