Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu’ndan sonra Emanet dizisinin bir oyuncusuna daha dizi piyangosu vurdu!

Sıla Türkoğlu’ndan sonra Emanet dizisinin bir oyuncusuna daha dizi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında yayınlanan ve günlük bir dizi olması nedeniyle de geniş bir hayran kitlesine ulaşan Emanet dizisiyle parlayan isimler artıyor. Halil İbrahim Ceyhan üçüncü sezonu devam eden dizide başrol erkek oyuncusu olarak yer alırken, Sıla Türkoğlu ise ikinci sezon sonlarında diziye veda etmişti.

Şimdilerde Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde başrol kadın oyuncusu olarak izlediğimiz Sıla Türkoğlu, başarılı performansı ile göz doldurdu. Emanet dizisinde yer alan ve Sıla Türkoğlu gibi yine ana televizyon kanallarındaki diziye katılan yeni bir isim daha ortaya çıktı.

Sıla Türkoğlu'ndan sonra Emanet dizisinin bir oyuncusuna daha dizi piyangosu vurdu! 9

tv8 ekranlarında yayınlanan ve Erkan Meriç ile Yağmur Öztürk’ü başrolde buluşturan günlük dizi Yazgı’nın oyuncu kadrosu genişliyor.

Emanet dizisinde Ali Komiser olarak izlediğimiz Melih Özkaya katıldı. Sıla Türkoğlu gibi, günlük bir dizide parlayıp da ana akım televizyon kanalındaki bir diziye katılma başarısını Melih Özkaya da sergilemiş oldu.

Sıla Türkoğlu'ndan sonra Emanet dizisinin bir oyuncusuna daha dizi piyangosu vurdu! 10

Yazgı isimli tv8 dizisinde Tayfun karakterini canlandıracak olan Melih Özkaya; çalışkan, yardımsever, mert ve cesur bir karakter ile dikkatleri çekecek. Genç oyuncu yeni rolü için imaj değişikliğiyle dikkat çekti.

Farklı karakterler canlandırmanın mutluluğunu taşıyan oyuncu, “Tayfun, beni heyecanlandıran bir rol. Hazırlanmam için geniş bir zamanım olmasa da izleyici karşısına bıyık bırakarak farklı bir imajla çıkmak istedim” diye konuştu.

Sıla Türkoğlu'ndan sonra Emanet dizisinin bir oyuncusuna daha dizi piyangosu vurdu! 11

Emanet dizisi, Kanal 7 ekranında başarılı bir şekilde yoluna devam ederken, bu projede yer alan isimlerin öne çıkması ve ana akım televizyon kanallarındaki dizilerde rollere seçilmeleri önemli bir başarı olarak kabul ediliyor.