Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu’nun Kızılcık Şerbeti dizisinde çok isteyip de elde edemediği rol!

Sıla Türkoğlu’nun Kızılcık Şerbeti dizisinde çok isteyip de elde edemediği rol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet dizisindeki başarılı çıkışının ardından Kızılcık Şerbeti dizisinin kadın başrollerinden birisi olan Sıla Türkoğlu, kariyerinde güçlü bir çıkışa imzasını attı. Doğukan Güngör ile de dizide çok başarılı bir partnerlik sürdüren oyuncu, rolünün hakkını vermesiyle de hayranlarından alkış alıyor.

Sosyal medyada da Sıla Türkoğlu imzasının binlerce paylaşımla her gün birbirinden farklı kültürlerdeki ülkelerde yayıldığına şahitlik edebilirsiniz. Kızılcık Şerbeti dizisi bu anlamda oyuncuya popülerlik noktasında yeni ve büyük bir kapı açmış gibi gözüküyor.

Sıla Türkoğlu, partneri Doğukan Güngör ile birlikte hayranlardan gelen soruları yanıtlarken, bazı önemli bilgiler de sundu. Ünlü oyuncu, şayet Doğa karakterini canlandırmamış olsaydı, hikayedeki 2 karakteri oynamayı çok isteyeceğini söyledi.

Sıla Türkoğlu'nun Kızılcık Şerbeti dizisinde çok isteyip de elde edemediği rol! 7

Eğer yaşı büyük olsaydı, Evrim Alasya’nın canlandırdığı Kıvılcım karakterine çok iyi uyum sağlayabileceğini anlatan oyuncu, ayrıca Müjde Uzman’ın canlandırdığı Alev karakterinde de gözünün olduğunu saklamadı.

Sıla Türkoğlu, yaptığı açıklamada dizide kadın ağırlığının olduğuna dikkat çekti ve erkek oyuncuların hikayede biraz geri planda kaldıklarına da gönderme yaptı.

Oyuncunun izleyicilerden gelen Doğa dışında başka bir karakter olsa hangisini oynamak isteyeceği sorusu üzerine yaptığı açıklama şöyle:

“Genelde kadın ağırlıklı, erkekler olarak azınlıktasınız. Ben net, yaşım 23 olmasaydı Kıvılcım tam ben. Çok isterdim. Evrim zaten mükemmel. Bir de Alev. Daha kıpır kıpır. Ben çok ağır ve yavaş rollerde, tempo olarak düşük rollerde oynadığım için biraz daha gençlik enerjimi yansıtabileceğim roller isterdim. Alev’i oynamak isterdim. Güzel olurda, enerjimi orada doğru yansıtabileceğimi düşünüyorum.”