Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel, MAG dergisindeki özel pozlarıyla göz kamaştırdı!

Özge Gürel, MAG dergisindeki özel pozlarıyla göz kamaştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Gürel, bu sezon Sipahi isimli aksiyon dizisinde Kaan Yıldırım ile birlikte kamera karşısına geçti. Ancak oyuncunun rolüne yönelik ve diziyle ilgili de çok sayıda eleştiri yapıldı. İlk kez bir aksiyon projesinde yer alan Özgü Gürel, reytinglerin de düşük olmasının şanssızlığı ile büyük beklentilerle başladığı dizinin erken finaline tanıklık etti.

Sipahi dizisinin yayından kaldırılmasının ardından sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri çeken oyuncu, MAG dergisinin Nisan sayısında da güzelliğiyle yine göz kamaştırdı.

Oyuncu, yaptığı açıklamada ise gürültülü ortamlardan rahatsız olmadığını şu sözlerle anlattı:

“Gürültülü ortamda çok güzel uyurum. Çocukluktan kalma sanırım, güvende hissediyorum. İnsanlar sohbet ederken salondaki koltukta mışıl mışıl uyuyabilirim. Televizyonu açıp uyuyorum, eğer yalnızsam ışıkları da açıyorum.”

Dergi için özel çekimler de gerçekleştirildi ve Özge Gürel hem şıklığı hem de güzelliği ile bir kez daha göz kamaştırdı.

Hayatta kendisini mutlu eden mesleği bulana kadar denemeye devam eden ve oyunculukta karar kıldığını söyleyen Özge Gürel, pek çok yapımda yer alarak adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor.

Mesleğinin de kendisiyle beraber şekillendiğini ve dinamik bir süreçte olduğu için heyecanla işine devam ettiğini belirten güzel oyuncunun özel çekimlerinden görüntüleri aşağıdaki videodan izleyebiliriz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

MAG (@magdergi)’in paylaştığı bir gönderi