Ana sayfa Sosyal Medya Şimdi çık bu işin içinden çıkabilirsen! Ceren Taşçı öyle bir söz söyledi ki, No 309 ve Erkenci Kuş’a taş mı atıldı?

Şimdi çık bu işin içinden çıkabilirsen! Ceren Taşçı öyle bir söz söyledi ki, No 309 ve Erkenci Kuş’a taş mı atıldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ceren Taşçı şimdilerde çok tanınan ve sevilen bir oyuncu olduysa bunu ilk olarak No 309 dizisinde canlandırdığı Filiz Sarıhan karakterine, ikinci olarak da bir anda patlama yaptığı Erkenci Kuş dizisindeki Ayhan karakterine borçlu.

Genç oyuncuyu birçok dizi hayranı Aslan Ailem’deki Sevgi karakteriyle de hatırlıyor. En son Kafa Doktoru isimli dizide Sümbül karakterini canlandıran oyuncu, geçtiğimiz hafta da Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katıldı.

Ceren Taşçı dizide rol yaptı. Yani replikleri onun kişisel düşüncesi değil, dizideki karakterin söylemi… Ancak konu oyuncunun sözlerinin eski projelerine dokundurma noktasına varınca işler biraz değişti…

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında bu durumu ortaya koyan kişi oldu… Koloğlu, birçok kişinin de dizi sırasında fark ettiği üzere Ceren Taşçı’nın rol gereği söylediği sözlerin bir tartışmasının diziye yansımasını değerlendirdi.

Şimdi çık bu işin içinden çıkabilirsen! Ceren Taşçı öyle bir söz söyledi ki, No 309 ve Erkenci Kuş'a taş mı atıldı? 8

Dizilerde başrol olabilmek için güzel olma şartı diye bir şey var mı yok mu? Birçok kişi böyle olduğunu biliyor… Ceren Taşçı da Menajerimi Ara dizisinde aslında bu mesajı veren bir karakter ile yer alınca dikkat çekmemesi mümkün değildi.

Sina Koloğlu yazısında romantik komedilerin vazgeçilmez isimlerinden olarak ifade ettiği Ceren Taşçı’nın dizi repliği olan “Sırf benden daha güzel diye aldılar” sözünü öne çıkarttı.

Menajerimi Ara dizisinde aslında güzellik ile başrol olabilme kriterleri arasında bir etkileşim olduğunu gerçeği Ceren Taşçı’nın ağzından ifade edildi.

Böyle olunca oyuncunun No 309 ve Erkenci Kuş dizilerine bir gönderme mi var? sorusu da gündeme geldi.

Sina Koloğlu, yazısında sahneyi özetledi ve dikkat çeken bir yorum yaptı:

“Dizide Kıraç’ın oyuncularından biri. Yeni bir yapımın ön çekimine gidiyor, başrol için. Diğer aday Suna. Suna güzel bir kadın ama yetenek yok. Konuşamıyor, mimik yok vs. Yapımcı İsmet ve yönetmeni dizinin, Suna’yı seçiyor. Ceren şaşırmıyor; “Sırf benden daha güzel diye aldılar” diyor.

Kıraç bir projeden bahsediyor. Ceren de “Tahmin edeyim; esas kız yalnız başına kalmasın diye yanına koydukları aptal kız. Daha önce kaç kere oynadım aynısını! Kıraç ben aynı sezonda bir oyunla dört ödül aldım” diyerek oyuncu olarak başarısının altını çiziyor.

OYNADIĞI DİZİLERE GÖNDERME YAPTI

Başrol için güzel olmak şartı…

Ev ahalisinin aklına oynadığı iki dizi geldi. ‘No 309’ ve ‘Erkenci Kuş’. Acaba bu iki yapıma gönderme mi vardı?”

Şimdi çık bu işin içinden çıkabilirsen! Ceren Taşçı öyle bir söz söyledi ki, No 309 ve Erkenci Kuş'a taş mı atıldı? 9