Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sinan Akçıl’ın kardeş sayısı bir anda 5’e çıktı! İlginç hikayesini anlattı…

Sinan Akçıl’ın kardeş sayısı bir anda 5’e çıktı! İlginç hikayesini anlattı…

tarafından zk zk

Ünlü Müzisyen Sinan Akçıl, şu sıralar kardeş sürprizi yaşıyor. Bir süre önce babası Saim Akçıl’ın ilk evliliğinden olan 8 yaş büyük ablasının kendisini bulmasıyla şok yaşamıştı. Aynı anneden bir ablası olan Sinan Akçıl’ın 2. bir ablası daha çıkmıştı.

Bu kez babasının 3. evliliğinden ikiz kardeşlerinin ardından bir abisinin daha olduğunu öğrendiğini anlattı.

Uçankuş mikrofonlarına konuşan Akçıl, “Bir ablam vardı, sonra ikiz kardeşlerim oldu. Çok mutlu oldum. Sonra bir ablamız daha bizi buldu. Bir de abimiz bizi buldu şimdi. 6 olduk. Ben ablamdan öğrendim, sonra facebook’tan ben onu buldum. Çok enteresan oldu. Almanya’da müzisyen. Adı da Abi Andy. İnşallah yakın zamandaki bir Almanya konserimde onunla görüşeceğiz” diye konuştu.

Sinan Akçıl'ın kardeş sayısı bir anda 5'e çıktı! İlginç hikayesini anlattı... 7

Duyduğunda ne hissettiğini de aktaran Akçıl, “Ben hep abiydim ya bir abim olması enteresan geldi. Güzel oldu tabii ki. Yıllar sonra da olsa bir kavuşma güzel. Ablam konuşuyormuş facebook üzerinden. Aynı babadan öz abi. Yüzyüze konuşmamız gerek. Biraz daha iri yarı. Babama çok benziyor” ifadesini kullandı.

Sinan Akçıl, TRT’de yayınlanan bir programa geçtiğimiz aylarda katılmış ve babasının üçüncü evliliğinden olan ikiz kardeşleri Elvin ve Samir ile bir araya gelmişti. Ünlü şarkıcı “Bir anda çok büyük bir aile olduk. Benden 28 yaş küçük iki kardeşime ben bakacağım” ifadesini kullanmıştı.