Ana sayfa Sosyal Medya Sinan Tuzcu’dan tüyleri diken diken eden 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması…

Sinan Tuzcu’dan tüyleri diken diken eden 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Mustafa karakteri ile geldi Sinan Tuzcu. Performasıyla büyük beğeni toplayan oyuncunun yeni sezonda bir projede yer alıp almayacağı ise merakla bekleniyor. Sinan Tuzcu, sosyal medyayı çok etkin kullanan bir isim olmasa da takipçileri ilgiyle izliyorlar.

Tuzcu, son yaptığı paylaşım ile dikkatleri çekti. Yarınki 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bir gün önceden çarpıcı bir sahne ile kutladı oyuncu. Bilindiği gibi 2010 yılında Veda isimli filmde Atatürk’ü oynamıştı Sinan Tuzcu. Zülfü Livaneli’nin senaryosunu yazdığı ve yönettiği bir filmdi.

Oyuncu, Atatürk’ü oynadığı bu filmden bir kareyi, takipçileriyle instagram sayfasından paylaştı. Ege yöresinin halk oyunu Zeybek ile filmin yayınlandığı dönemde de dikkatleri çeken oyuncu, filmde ‘Kartal Zeybeği’ yaptığı sahneleri paylaştı.

Sinan Tuzcu'dan tüyleri diken diken eden 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması... 8

Kartal Zeybeği, yöreye özgü bir Zeybek. Sinan Tuzcu’nun Atatürk anıtının önünde, Türk bayrağının dalgalandığı bir tepedeki oyunu ve sonunda Atatürk’ün sesinin duyulduğu o anlar izleyenlerin de tüylerini diken diken ediyor… Tuzcu, Mustafa Kemal Atatürk’e seslenerek “Paşam sen rahat uyu, evlatların kurduğun Cumhuriyeti kanının son damlasına kadar savunacak, yüceltecek, ilelebet payidar tutacaktır” sözlerini de ekliyor paylaşımına…

İşte Sinan Tuzcu’nun o paylaşımı:

Kartal Zeybeği teşekkürler @cagriselek @tuganyasin . Paşam sen rahat uyu, evlatların kurduğun Cumhuriyeti kanının son damlasına kadar savunacak, yüceltecek, ilelebet payidar tutacaktır. ????????

 

Sinan Tuzcu'dan tüyleri diken diken eden 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması... 9