Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış’ın Ezgi’si Özge Gürel’deki marifetlere bak sen! Baya baya meşhurmuş!

Bay Yanlış’ın Ezgi’si Özge Gürel’deki marifetlere bak sen! Baya baya meşhurmuş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan romantik komedi türündeki Bay Yanlış, yeni sezonda da yoluna devam edecek. Can Yaman ve Özge Gürel ikilisini, Dolunay dizisinden sonra tekrar buluşturan Bay Yanlış, şimdilerde Özgür ve Ezgi karakterine hayat veren oyuncuların ekran uyumu ile adından söz ettirmekte.

Özge Gürel, bir süredir ara verdiği setlere, Bay Yanlış ile dönüş yaptı. Bilindiği gibi Gürel, 5 yıldır Kiraz Mevsimi dizisinde birlikte çalışıp aşık olduğu Serkan Çayoğlu ile birlikte. Oyuncu çiftin mutlu birliktelikleri sessiz sakin sürüyor. Göz önünden uzak olan çift, en çok da seyahat ederken görünüyorlar.

Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlardan da anlaşıldığı gibi birlikte seyahat etmeyi seviyorlar. Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye bir röportaj veren Serkan Çayoğlu, bu konuda uyumlu olduklarını da ifade ederek boş zamanlarında çantalarını alıp, daha çok yeni tatlar tatmak üzerine kurulu seyahatler yaptıklarını belirtiyor.

İki oyuncunun da tat konusunda benzer zevkleri olduğu Çayoğlu’nun sözlerinden anlaşılıyor. Ancak sadece tatmanın yanında Özge Gürel’in aşçılığı da ortaya çıkıyor bu röportajla. Kısa bir süre içinde Kanal D’nin Yeni Hayat dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Serkan Çayoğlu, oyuncu olmasaydı aşkı olabileceğini ifade ederken, Özge Gürel’in de çok iyi bir aşçı olduğu notunu ekliyor…

Bay Yanlış'ın Ezgi'si Özge Gürel'deki marifetlere bak sen! Baya baya meşhurmuş! 7

“Yeni tatlara çok düşkünüz” diyen Serkan Çayoğlu, vakit buldukça evde yemek yaptıklarını ve kalabalık sofralar kurduklarını, bundan da çok hoşlandıklarını belirtiyor.

Serkan Çayoğlu’nun sevgilisi ile ilgili şu sözleri ise Gürel’in hayli iyi bir aşçı olduğunu da ortaya koymakta:
“Özge’nin eli gerçekten çok lezzetli. Mesela yaprak sarmasında onun üstüne tanımam. Kurabiyeleri zaten sette bile meşhur…”

Anlaşılan o ki Özge Gürel, yaptığı kurabiyeleri sete götürüp arkadaşlarına da tattırıyor. Şimdilerde birlikte rol aldığı Can Yaman’la özdeşleşen ‘Baya baya iyi’ sözü, galiba Özge Gürel’in aşçılığı için de söyleniyor…