Ana sayfa Kadın Haberleri Sinem Kobal, magazin gündemini fena sarstı

Sinem Kobal, magazin gündemini fena sarstı

tarafından ker_def

Genç oyuncu Ekim ayının en çok konuşulan ismi oldu.

Medya Takip Ajansı Interpress’in iki binden fazla yazılı mecrayı kapsayan magazin haberleri araştırmasına göre, Ekim ayında magazin gündeminin ilk sırasına Sinem Kobal’ın yerleştiği belirlendi.

Yeni dizisi ve vizyona giren filminin yanı sıra aşk hayatı ile de sık sık gündeme gelen Sinem Kobal, bu ay magazin gündeminin en fazla konuşulan ismi oldu.

Genç oyuncunun magazin sayfalarında 391 haber ile gündeme geldiği tespit edildi.

Şarkıcılığının yanı sıra yarışma programlarında yapmış olduğu jüri üyeliği ve oynadığı sinema filmi ile de gündemde olan Murat Boz’un toplam 338 haberle ikinci sırada olduğu saptanırken, geçtiğimiz ay Sezen Aksu’nun, annesinin rahatsızlığı ile ilgili haberler başta olmak üzere yazılı basında toplam 310 haberle üçüncü sırada yer aldığı belirlendi.

Interpress ‘in ulusal bölgesel ve yerel gazete ve dergileri kapsayan haber araştırmasında, Ekim ayında listesinin dördüncü sırasında Demet Akalın, hakkında çıkan 277 haberle yer bulunurken, Ajda Pekkan’ın toplam 257 haber ile beşinci olduğu belirlendi.

Geçtiğimiz ay magazin sayfalarında öne çıkan diğer ünlü isimlerin ise sırasıyla Hatice Şendil, Meltem Cumbul, Gülben Ergen, Cem Yılmaz ve Tarkan olduğu belirlendi.

Üç sanatçımız yaşamını yitirdi…

Ekim ayı içerisinde hayata veda eden Türk Sinemasının değerli ustaları Levent Kırca, Memduh Ün ve Yılmaz Köksal’ın ölüm haberleri de gündemde sıkça yer aldı.

Ünlü tiyatro sanatçı Levent Kırca 597 haberde yer alırken yönetmen, Memduh Ün 224, emektar oyuncu Yılmaz Köksal’da 131 habere konu oldu.