Ana sayfa Kadın Haberleri Sinem Öztürk, eşiyle evleneceğini rüyasında görmüş!

Sinem Öztürk, eşiyle evleneceğini rüyasında görmüş!

tarafından ker_def

Sinem Öztürk, eşiyle evleneceğini rüyasında görmüş!

Sözcü gazetesine konuşan Sinem Öztürk, eşi ve evliliği hakkında soruları yanıtladı. İşte Sinem Öztürk’ün Edda Sönmez ile yaptığı röportajdan bir bölüm:

EŞİMLE EVLENECEĞİMİ RÜYAMDA GÖRDÜM
Ailenle senin ilişkilerin nasıldı nasıl bir çocukluk geçirdin?

Çok esprili sıcak çok fazla katı kuralları olmayan genelde dostane olan bir ailede büyüdüm. Bizim evde çok baskı olmazdı. O yüzden sevgi dolu bir ailede büyüdüm. Sevginin değerini doğru biliyorum. Çok şükür sevginin çok doğru öğretildiği bir çocuğum. Başımıza ne geliyorsa eğitimden geliyor. İlk eğitimde aile. Dinleyen, anlayan, beni sorgulamayan bir ailede büyümek benim için çok büyük şans.

Kaç yıl oldu evleneli?

Bir buçuk sene oldu nasıl olduğunu anlamadım. Ben eşimi rüyamda gördüm ama yüzünü görmedim. Yani eşimle tanışacağım tarihi 9 Mart’ı. Onu gördüğümde hissedeceğim duyguyu hissettim rüyamda. Ama yüzünü görmedim. Sadece Aralık ayında dedim ki ‘9 Mart’ta bir şey olacak diye deliler gibi ortalıkta dolaştım’. 9 Mart’ta tanıştım eşimle iş görüşmesinde. Onur Büyüktopçu’nun iş görüşmesi vardı. O vesileyle onun yanında gittim. Aslında bana hiç bakmadı çok az konuştuk. Üç gün sonra kahvaltıya davet etti. Beş gün sonra evlenme teklifi etti. İki hafta içinde ev bulduk yerleştirdik. Sonrasında evlendik.
Eşinin en çok hangi özelliğini sevdin?

Ben onun duygusallığını sevdim en çok. Duygusallığı yüzünden bazen çok öfkeli oluyor bazen çok hüzünlü oluyor. Çok tutkulu duygulu bir adam. Bir de bana o kadar güzel davranıyor ki kendimi değerli hissediyorum. Ruh olarak onu çok seviyorum. Aklına, zekasına hayran kalıyorum. Beni doğru yönlendiriyor. Birbirimizi tamamladık. Benim eksik yanlarım onda onun eksik yanları bende var. En önemlisi eşimle aramızda ego yok.
ÇOCUK İSTİYORUM
Eşine olan aşkını nasıl anlatırsın?

Bu zamana kadar hayatımda mutlu sandığım her anımda bir eksiklik varmış. Ben eşimle tanışıp evimize geçtiğimde benim içimdeki sesler kesildi. Ben onun yanında aitlik hissediyorum. Ona ait olduğumu hissediyorum. Eşimle tamamlanıyorum.
Evlilik hayatında neleri değiştirdi?

Yapacağım işleri daha kolay yapar oldum. Bizim sektörde özellikle düzensiz ya yaşamımız. O yüzden işi düşünmekten kendine ait zenginliğini fark edemiyorsun. Hiç bir şey yapamıyorsun mutsuz bir insan oluyorsun. Türkiye para kazanan mutsuz insanlara dolu. Ama evin düzenli olunca kendime dönüyorum. Resim yapıyorum, Senaryo yazıyorum, hayvanlarla ilgileniyorum, çocuk istiyorum… Evlenince kendimi buldum aslında.
Çocuk yapmak istediğini söyledin peki hayalinde kaç çocuk yapmak var?

Bilmiyorum ama ben hep bir tane olacak gibi hissediyorum. Eşimin önce ki evliliğinden üç tane kızı var. Ben oğlum olsun istiyorum. Çalış çalış nereye kadar öleceğiz ya.

HER İKİMİZDE DE KISKANÇLIK VAR
Kıskançlık var mı?

Her ikimizde de kıskançlık var. Biz birbirimiz olmadan bir şey yapmayız. Her yere beraber gideriz. Her şeyi beraber paylaşıyoruz. Ama alanlarımıza saygı gösteriyoruz.
Aynaya baktığında nasıl bir Sinem görüyorsun?

Hayatta istedikleri şeyin çoğunu yapmış. Hayatta hiç bir şeyin fazlasını istemedim ben. Hayatla ilgili tecrübeler kazandım çok şükür yaşadığım hiç bir şeyden pişman değilim. Şuan aynaya baktığımda sadece şükrediyorum. Çünkü mutlu bir evliliğim var, ailem yanımda sağlığım yerinde. Hayatımın şükran dönemini yaşıyorum.