Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Ünsal, Fox TV’de parladı ama son iki dizisinde de hüsranla karşılaştı!

Sinem Ünsal, Fox TV’de parladı ama son iki dizisinde de hüsranla karşılaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sinem Ünsal’ın dizi kariyerinde unutulmaz projesi Mucize Doktor ve canlandırdığı Nazlı karakteri de akıllara yazıldı. Oyuncu daha önce de farklı dizilerle sektörde yer almıştı ama Mucize Doktor’daki hem performansı hem de Nazlı karakterinin çekiciliği oyuncuyu en çok konuşulan isimlerden birisi haline getirdi.

Sinem Ünsal, 2 sezon süren Mucize Doktor dizisindeki etkileyici dram performansı ile çok geniş bir izleyici kitlesinin de ilgisini çekti. Oyuncu şu anda popülerliğinin zirvesinde bulunuyor ve yurt dışından da birçok dizi hayranı tarafından yakından takip ediliyor.

Sinem Ünsal’ın Mucize Doktor’un ardından Fox TV’nin iki farklı dizisinde son 1 yıllık süreçte kötü sonuçlarla karşılaştığı gerçeği de ortada duruyor. Elbet Bir Gün isimli dram projesinde çok başarılı bir hikayenin içinde olduğu için kendisini çok şanslı hissettiğini söyleyen oyuncu, bu projenin düşük reytingler nedeniyle 6 bölüm sürmesinin talihsizliğini de yaşadı.

Sinem Ünsal, yaz döneminin en farklı dizilerinden olan Gizli Saklı’da ise bu sefer komedi yönünü de ortaya çıkartan sahnelerde yer aldı ve güzelliği ile de izleyenleri adeta mest etti.

Sinem Ünsal, Fox TV'de parladı ama son iki dizisinde de hüsranla karşılaştı1 128

Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal partnerliğine birçok izleyici olumlu not verirken, bazı kişiler ise uyumsuz oldukları yönünde görüş bildirmişti. Gelen haberler Gizli Saklı dizisi için de Fox TV’nin erken final kararı alacağı yönünde oldu. Her ne kadar izleyiciler dizinin devam etmesi için twitter ortamında kampanya başlatmış olsa da, daha önceki tecrübeler Fox TV’nin geri adım atmayacağını gösteriyor.

Sinem Ünsal adına ise Mucize Doktor dizisiyle parladığı Fox TV ekranında son 1 yıl içinde iki dizi hüsranı üst üste geldi.

Önce Elbet Bir Gün dizisi 6 bölüm ekranda kalan oyuncu, şimdi de muhtemelen 8. bölümde final yapacak olan Gizli Saklı dizisiyle bir talihsizlik daha yaşamış olacak.