Ana sayfa Sosyal Medya Gülümse Kaderine ile hüsran yaşayan Bahar Şahin, yeniden setlere dönüş yaptı!

Gülümse Kaderine ile hüsran yaşayan Bahar Şahin, yeniden setlere dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülümse Kaderine dizisinde umduğunu bulamayan Bahar Şahin, Eda karakteri ile hayranlarını etkilemeyi başarmış ama reytinglerin düşük gelmesine engel olamamıştı. Fox TV’nin belki de son dönemde en tartışmalı final kararı da Gülümse Kaderine için alındı. Ekranda sadece 5 bölüm kalan dizide Bahar Şahin ile Sude Zülal Güler başrolde yer aldı. Hikaye etkileyiciydi, reytingler de çok kötü değil di ama iyi de değildi. Fox TV’nin diziyi başlattığı dönem izleyicilerin ekranda daha az bulunduğu bir döneme denk gelince de Gülümse Kaderine dizisi talihsizlikle karşılaştı.

Bahar Şahin hayranları ise hala Gülümse Kaderine dizisinin kırgınlığını yaşıyor, çünkü hikayenin devamı çok merak edilmişti ama Fox TV’nin aldığı erken final kararı izleyicilerin hevesini kursağında bıraktı. Bahar Şahin ise yeni sezon için birbirinden önemli projelerden teklifler almaya ve değerlendirme süreci içinde bulunmaya devam ediyor.

Gülümse Kaderine ile hüsran yaşayan Bahar Şahin, yeniden setlere dönüş yaptı! 8

Oyuncunun gelen tekliflerden Zevcat isimli sinema filmini kabul etmesi de dikkatleri çekti. Filmin çekimleri başladı ve oyuncular da sette çalışmalarını sürdürüyor.

Yapımcılığını İlter Aykaç ve Erol Akyürek’in üstlendiği Altayaz Production ve Kum Film imzalı “Zevcat” filminin hikayesi de dikkatleri çekecek.

Girişimcilik kursunu yeni bitirmiş Bahar’ın kendi atölyesini açma hayalleri yaşarken yolunun evli ve çocuklu Kadir’le kesişmesi ve hayatının bambaşka bir hal almasını konu alan filmde önemli oyuncular bir araya geldi.

Bahar Şahin’in filmdeki rolünü de hayranları büyük bir heyecanla bekliyor. Peki Zevcat filmi hakkında başka detaylar neler?

Cemal Hünal, Hande Subaşı, Bahar Şahin, Yağmur Ün, Ebrar Alya Demirbilek gibi oyuncuların kadrosunda bulunduğu filmin yönetmeni ise Beyza Er oldu…

Gülümse Kaderine ile hüsran yaşayan Bahar Şahin, yeniden setlere dönüş yaptı! 9

Dilek karakterini canlandıran Yağmur Ün’ün ise filmin kadrosundan çıkartıldığı iddiaları ortaya atılmıştı ama bu iddialar doğru çıkmadı.

Filmin yönetmeni Beyza Er ile birlikte objektife poz veren Yağmur Ün; “Filmin çekimlerine başladık. Keyifli bir set günü yaşadık. Çok güzel bir filme imza atacağımıza inanıyorum. Her şey yolunda” diye konuştu.

Senaryosunu Mert Selek ve Meryem Beyza Er’in birlikte kaleme aldığı “Zevcat” ekim ayında Amerika ve Türkiye’de vizyona girecek ve sinema severlerin beğenisine sunulacak.