Ana sayfa Dizi Haberleri Sinem Ünsal’ın büyük bir kompleksi ve bir de hayali var!

Sinem Ünsal’ın büyük bir kompleksi ve bir de hayali var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakteri ile ünlenen Sinem Ünsal, konservatuvar okuyamamanın üzüntüsünü yaşıyor. Oyuncunun gönlü ise tiyatroda. 2017 yılından bu yana arka arkaya gelen dizi projeleri nedeniyle tiyatroda yer alamayan Sinem Ünsal, tiyatro sahnesine çıkmayı hayalleri arasına ekledi.

Pandemi süreci bittikten sonra Sinem Ünsal, yurt dışına giderek oyunculuk eğitimleri alacak. En büyük hayalinin bu olduğunu anlatan oyuncu, mesleğinde kendisini geliştirmek için planlar yapıyor.

Konservatuvarlı olamamanın eksikliğini taşıdığını itiraf eden oyuncu, ”Kompleksim vardı, ‘Ben neden konservatuvar mezunu değilim’ diye. Bunun için çabaladım aslında” açıklamasını yaptı.

2017 yılında Çoban Yıldızı dizisinden gelen teklif ile oyunculuk kariyerine başlayan Sinem Ünsal, ardından Siyah Beyaz Aşk, Kızım ve son olarak da Mucize Doktor projelerinde yer aldı.

Sinem Ünsal, ard arda gelen dizi projeleri nedeniyle yüksek lisans sınavlarına giremediğini ve bunu hep ertelediğini belirterek “Şimdilerde belki yurt dışında yaparım bunu diyorum” diye konuştu.