Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Ünsal’ın Gizli Saklı’ya vedası çok özel oldu!..

Sinem Ünsal’ın Gizli Saklı’ya vedası çok özel oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yaz döneminde Fox TV ekranında yayınlanmaya başlayan ve polisiye komedi türündeki hikayesiyle rakiplerinden farklı bir noktada bulunan Gizli Saklı dizisi ne yazık ki beklenen ilgiyi görmedi.

Başrollerde, Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ikilisinin uyumlu bir partnerlik sergiledikleri Gizli Saklı hakkında final kararı alındı.

Dizide ‘Naz’ karakterine hayat veren güzel oyuncu Sinem Ünsal çok sevdiği karakterine ve ekip arkadaşlarına sosyal medya paylaşımıyla veda etti.

Oyuncu paylaşımında şu duygusal ifadeleri kullandı; “Gizli Saklı kalbimin en güzel köşesine geldin süzülerek yerleştin, iyi ki değdin hayatıma. Hikayemiz, hikayemizin kahramanları, hikayemizin tanıkları; kalbim doldu taştı sayenizde. Emeği geçen herkese ve bu yolculuğa tanık olan sizlere bin teşekkür. Haaa bi de; seni çok sevdim Naz’ım.”

Oyuncu sosyal medya hesabında, dizinin kamera arkasından pek çok fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. 3 Ağustos Çarşamba günü izleyicisine veda eden Gizli Saklı’nın sıkı takipçileri ise hala şaşkın.

Fotoğrafların altına oyuncunun takipçileri tarafından kısa sürede binlerce yorum yapıldı. ‘Sizi çok sevdik’, ‘Çok özleyeceğiz!’, ve  ‘Hoşçakal Naz’ gibi yorumlar dikkat çekerken bazı yorumlardan da en azından dizinin 8. final bölümünün izleyiciyi tatmin ettiği anlaşılıyor.