Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’yu bir araya getiren Gecenin Ucunda için geri sayım başladı!

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’yu bir araya getiren Gecenin Ucunda için geri sayım başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu’yu, yıllar önce yayınlandığı dönem çok sevilen Fatih Harbiye dizisinden sonra yeniden bir araya getiren Gecenin Ucunda için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Ancak gelen güzel bir habere göre bu bekleyiş çok yakında sona erecek.

Gecenin Ucunda isimli dizi, Peride Celal’ın çok okunan aynı isimli romanından uyarlanacak. Star TV’de yayınlanacak dizinin eylül ayında izleyiciyle buluşması bekleniyor. Ancak dizinin temmuz ayında başlaması gereken çekimleri için bir türlü start verilemedi.

Gelen bilgiye göre uzun bekleyiş en sonunda sona eriyor. Çünkü Gecenin Ucunda dizisinin çok yakında sete çıkacağı belirtiliyor. Dolayısıyla eğer bir aksilik olmaz da ekip sete çıkarsa dizi de eylül ayında ekranda olabilir.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’yu bir araya getiren Gecenin Ucunda için geri sayım başladı! 7

Gecenin Ucunda dizisi, yıllar önce Fatih Harbiye dizisinde birlikte başrol oynayan Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu’yu yeniden ekranda bir araya getirecek. Fatih Harbiye dizisinde partner olarak izleyici tarafından çok sevilen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, bu diziyle bir ilişkiye başlamış ve daha sonra evlenmişti.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti, aynı zamanda yapım ortağı oldukları Gecenin Ucunda dizisi için her zamankinden daha fazla özenli davranıyorlar. Titiz bir çalışmanın yürütüldüğü de tahmin ediliyor. Dizide Macide karakterinin kızıyla güzel bir hayatı yaşamak isterken, yaşadığı sıkıntılar ve aşka olan inancını kaybetmesinin ardından da Kazım ile karşılaşması ve aşkı yeniden tanımasının hikayesi anlatılıyor.

Gecenin Ucunda dizisinin oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun yanı sıra Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Bestemsu Özdemir, Ebru Aykaç, Bertan Asslani, Levent Özdilek, Şencan Güleryüz, Gonca Aykut gibi başarılı isimler yer alıyor.