Ana sayfa Güncel Haberler Sınır Yeni Bölümüyle National Geographic’te

Sınır Yeni Bölümüyle National Geographic’te

tarafından ker_def

ABD’nin en işlek gümrüklerinden birinde yasa dışı faaliyetlerle mücadele eden ekiplerin karşılaştığı sıra dışı olayları konu alan “Sınır”, yeni bölümüyle 15 Temmuz Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 16.10’da National Geographic’te.

ABD’nin en işlek geçiş noktalarından birinde Gümrük ve Sınır Koruma’dan sorumlu görevliler ve ajanlar, her gün ülkenin uyuşturucu kaçakçıları, yasa dışı göçmenler ve teröristlere karşı zorlu bir mücadele veriyor. Ekip ülkenin ücra bir noktasında 2800 kilometre karelik acımasız ve engebelerle dolu çölün ortasında sıra dışı durumlarla mücadele ediyor. Kimi zaman bir uyuşturucu kartelinin ABD’ye 1,5 milyon dolar değerindeki eroini taşımak için kullandığı ve şehir merkezine kadar uzanan bir tünelle karşılaşıyorlar, kimi zaman çölün ortasında rehberleri tarafından terk edilmiş bir göçmen grubunu kurtarıyorlar.

Yetkililerin yasa dışı olaylarla mücadelesini ekranlara getiren “Sınır”, yeni bölümüyle 15 Temmuz Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 16.10’da National Geographic’te.

Ödüllü yönetmenlerden nefes kesen belgeselleri, dünyaca ünlü oyuncuların rol aldığı kaliteli yapımları ve ses getiren lokal prodüksiyonları Türk izleyicisi ile buluşturan National Geographic kanalını Digiturk, D-Smart, KabloTV ve Tivibu platformlarından izleyebilirsiniz