Ana sayfa Güncel Haberler Şirin mi bu? Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya şoke etti!

Şirin mi bu? Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Şubat başında final yaparak veda eden Kadın dizisi, 3 sezon boyunca ekranda milyonlarca hayran biriktirdi. Dizinin en gıcık kapılan karakteri Şirin’e hayat veren Seray Kaya, o kadar başarılı oldu ki, onu gerçek haliyle görenler şaşırıyor.

Seray Kaya, diziden sonra imajını bambaşka bir noktaya taşıdı. Saçlarını kestirdi, kahkül bıraktı. Yani kıvırcık bonus kafa Şirin gitti, yerine Seray Kaya’nın Avrupai hali aldı… Haliyle izleyiciler de şaşırıyor.

Şirin mi bu? Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya şoke etti! 7

Sosyal medyada evinden paylaşımlar yapan Seray Kaya’nın yeni imajına şaşıran takipçileri, “Şirin bu mu?” diye yorumlar yapıyor. Oyuncu aslında bu imaja yeni bürünmedi, üzerinden zaman geçti. Ancak hala bu imajına alışamayan, Şirin’i görmeyi uman ama bambaşka bir kadın karşılarına çıkınca da şaşıranlar var.

Kadın dizisi büyük bir iz bırakarak gitti ama en çok da Seray Kaya’ya yaradı. Şirin ile muazzam bir çıkış yaptı. Seray Kaya, şimdilerde koronavirüsten kurtulmak adına evinde dinleniyor. Zaman zaman yaptığı paylaşımlarla da takipçileriyle etkileşime kalıyor.