Ana sayfa Dizi İzle Sırrın açığa çıkacağını anlayan Cenk, Nedim’e silah çekti! Zalim İstanbul 5. Bölüm

Sırrın açığa çıkacağını anlayan Cenk, Nedim’e silah çekti! Zalim İstanbul 5. Bölüm

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde, beklenmeyen bir gelişme yaşandı.

5. bölümü ekrana gelen dizide, yıllar önce çocukken Nedim’in pencereden düşmesine göz yuman Cenk, vicdanıyla boğuşurken, annesinin kışkırtmalarıyla Nedim’e silah çekti.

Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Mine Tugay’ın başrolünü oynadıkları dizide, sırrının ortaya çıkmasından ve Nedim’in eski haline dönmesiyle her şeyin değişmesinden korkan Cenk’in hamlesi şaşırttı.

O sahneyi videodan izleyebilirsiniz…

Zalim İstanbul’un 5. Bölümde Cenk, Şeniz’in söylediklerinden etkilenerek Nedim’i öldürmek için odasına giriyor!

Cenk, Şeniz’i yaptığı yasa dışı işlerden dolayı suçlamaktadır. Nedim’in tekrar eski haline dönmesini isteyen Şeniz, ona yaptıklarını Cenk’e karşı savunur. Geçmiş ile ilgili sırrın açığa çıkmaması için uğraştığını söyleyen Şeniz, yaşanacakları engellediğini de ekler. Cenk ise, annesinin söylediklerini kafasında tartar. Özellikle “Nedim yaşadığı sürece, bu ceza bitmeyecek! Ne, benimki! Ne, seninki! Ne de onunki! Cezalarımız bitmeyecek!” sözleri aklını karıştırır. Cenk bir karar verir ve köşke gelir. Kasadan aldığı silahla Nedim’in odasına yönelir. İçeri girer ve silahı ona doğrultur…

GENEL HİKAYE

Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.