Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk 16 Nisan 26. bölüm tanıtımı yayınlandı… Ferhat, kritik bir kararın eşiğinde!

Siyah Beyaz Aşk 16 Nisan 26. bölüm tanıtımı yayınlandı… Ferhat, kritik bir kararın eşiğinde!

tarafından zk zk

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, Cüneyt’i tüm yaptıkları için ölümle cezalandıracak mı?

Ferhat ve Aslı, hayatlarındaki kötülükleri çıkartarak; yeni bir hayata başlangıç yapmak için birbirlerine söz vermiştir. Fakat Ferhat’ın Cüneyt ile karşı karşıya gelmesi, geçmişi yeniden ona hatırlatmıştır. Ferhat, yapılanları unutmamış ve Cüneyt’in cezasını çekmesini düşünmektedir. Diğer tarafta Aslı’ya verdiği söz, ellerini bağlamıştır.

Siyah Beyaz Aşk, merakla beklenen yeni bölümüyle 16 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

İşte yeni bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yiğit’in vurulması Ferhat ve Aslı’yı dehşete düşürür! Yiğit güvenlik gereği İstanbul dışında bir yere yerleştirilir. Ancak burada öğreneceği çok önemli bir bilgi Yiğit’i, ailesiyle ilgili gerçeğe yaklaştıracak ve büyük bir tehlikeyi beraberinde getirecektir.

Yiğit’in başına gelen olay, Ferhat’ın hayatını tekrar sorgulamasına sebep olur. Ferhat artık yeni bir karar almak zorundadır.

Namık ve Azad’ın yüzleşmesi yeni bir ortaklığın habercisidir, Cüneyt’in alacağı bir karar Namık’ı ters köşeye yatıracaktır. Cüneyt planını ustalıkla uygularken, sebep olacağı olayların henüz farkında değildir.

Teyzesi Aslı’nın hayatını karartmaya kararlı olan Jülide, adım adım hedefe ilerlemektedir. Ferhat’la ilgili bir gerçeğe ulaşır ki, değil Aslı’nın kaderi, konaktaki herkesin kaderinin yeniden yazılması an meselesidir.

Namık’tan yana istediği desteği bulamayan Cüneyt gemileri yakar. Artık ortaya çıkmanın vakti gelmiştir. Onun eve gelişiyle öyle bir sırrı açığa çıkartır ki, Aslı ve Ferhat’ın aşkı yeniden sınanmaya mahkûm olacaktır.

SİYAH BEYAZ AŞK TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Siyah Beyaz Aşk 16 Nisan 26. bölüm tanıtımı yayınlandı... Ferhat, kritik bir kararın eşiğinde! 7