Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk dizisinin Namık’ı çok hırslı ve bencil bir adam

Siyah Beyaz Aşk dizisinin Namık’ı çok hırslı ve bencil bir adam

tarafından ker_def

Siyah Beyaz Aşk dizisinin Namık'ı çok hırslı ve bencil bir adam 7

TÜM FİLMLERİM ARKADAŞ GİBİ

Çekerken veya izlerken en çok zevk aldığınız filminiz hangisi?
– Bütün çektiğim filmlerden bir şey öğrendim, deneyim kazandım. Hepsi bir arkadaş gibi. Öğrenmenin sonu yok. Hepsinin yeri ayrı derler ya, tam olarak öyle. Ama tabii yönetmenin kendi yolculuğunda bulunduğu nokta itibarıyla “Bir Zamanlar Anadolu’da” bir parça farklı bir yerde duruyor. Bir de henüz vizyona girmemiş olan “Halef” filminin çekimlerinden özellikle yönetmen-oyuncu ilişkisi açısından ayrı zevk aldığımı söyleyebilirim. Keza şu anda vizyonda olan “Taş” filmi de değişik bir karakter oynamama neden olduğu için mutlu olduğum işlerden biri.

Birlikte rol almanın en çok keyif verdiği oyuncular kimlerdi?
– Elbette birlikte çalışmaktan çok zevk aldığım, uyum içinde olduğum oyuncular oldu. Şimdi burada adlarını zikretmeyeyim. Ama “Siyah Beyaz Aşk” dizisinde hayatımı birleştirdiğim Gamze’yle (Arzu Gamze Kılınç) aynı sette olmak çok şaşırtıcı oldu. Çok eğleniyoruz ve çok zevk alıyorum onunla aynı sette olmaktan. Çünkü yıllardır bu sektördeyiz ve hiç karşılaşmamıştık bu anlamda. Çok heyecanlı o yüzden.

CİHANGİR ATÖLYE SAHNESİ BENİ ÇOK HEYECANLANDIRIYOR

Son dönemde sizi çok etkileyen bir şeyle karşılaştınız mı?
– Evet, karşılaştım. Hatta kendimi karşılaştırdım diyebilirim. Belki gizliden gizliye yıllardır içimde biriktiğim bir hayalimi gerçekleştirmek beni son dönemde en çok etkileyen şey oldu. Cihangir Atölye Sahnesi adını verdiğimiz yapı beni çok heyecanlandırıyor. Sanırım heyecanlandırmaya da devam edecek.

“HALEF” YAZIN VİZYONA GİRECEK

Yakın zamanda tiyatro ya da sinema projeleriniz olacak mı?
– Yeni kurduğumuz yapıda (CAS) elbette tiyatro da olacak. Şimdilik eğitim kısmını hayata geçiriyoruz. Sinema olarak Murat Düzgünoğlu’nun yönettiği “Halef”in çekimlerini tamamladık. Sanırım önümüzdeki yaz görme olanağımız olacak.