Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk dizisinin Namık’ı çok hırslı ve bencil bir adam

Siyah Beyaz Aşk dizisinin Namık’ı çok hırslı ve bencil bir adam

tarafından ker_def

Siyah Beyaz Aşk dizisinin Namık'ı çok hırslı ve bencil bir adam 7

AŞK HER ŞEYİ DEĞİŞTİREBİLİR

Dizinin temel hikayesi “Aşk en olmazı oldurur. Çünkü aşk bütün kötülükleri temize çeker, değiştirir, iyileştirir!” Siz buna katılıyor musunuz?
– Kesinlikle katılıyorum. Aşk çok güçlü bir duygu. Gözleri kör eden kısmını dostlukla aşarsak her şeyi değiştirebilir, dönüştürebilir. Kabul ve teslimiyet zaman zaman dezavantaj oluştursa da bazen tek anahtar olabiliyor.

ÇOK İYİ OYUNCULAR GELİYOR

“Siyah-beyaz”, “İyi-kötü”, “Güzel-çirkin” hayat bu kalıplar gibi keskin çizgiler taşır mı? Sizin keskin çizgileriniz var mı?
– Anton Çehov bir oyununda “Hayat kaba Kostya!” der. Bir açıdan bakıldığında gerçekten öyle. Bütün incelikli düşünüşlerimiz bu kabalığın sınırları içerisinde. Sonuçta ölüyoruz. Çok kısa bir ömrümüz var. Kelebeklerin bir haftalık ömrüne acınaklı bakmamız, bu kabalığı fark etmememizden kaynaklı diye düşünüyorum. Benim de kırmızı çizgilerim var tabii. Dayanamadığım, hoşgörüyle yaklaşamadığım şeyler. Başkasının zekasını ve duygularını hafife almak, enayi yerine konmak ve yalan söylenmesi…

Bir süre önce Arzu Gamze Kılınç’la Cihangir Atölye Sahnesi’ni kurdunuz, nasıl gidiyor?
– Evet, çok heyecanlı bir süreç… Cihangir Atölye Sahnesi (CAS) aslında bir yapının ismi. Hem tiyatro hem de okul. Ama asıl olarak birlikte yaşadığımız yer. Hayatım boyunca hep topluluk olarak yaşamayı sevdim ve seçtim. Bu olamadığında kendimi yalnız ve anlamsız hissettim. CAS’ın benim için en önemli yanı bu. Şimdi bu ortak yaşantıya eklemek istediğimiz yeni öğrencilerimiz de var. İyi bir korist olabilen solistler yetiştirmek istiyoruz. Ücretsiz konservatuvarımız bugün eğitime başlıyor. 3 yıllık bir maceraya atılıyoruz öğrencilerimizle. Ailemiz genişliyor; yeni deneyimleri işaret ederek.

Yeni ve genç oyuncularla ilgili ne düşünüyorsunuz?
– Çok iyi oyuncular geliyor. Daha çağdaş kafadalar ve bu onların işlerini güzelleştiriyor. Elbette televizyon sektörünün gelişmesinden dolayı oyunculuğu sert bakış ya da şuh olmakla karıştıran gençler de var. Onlar da öğreneceklerdir bir gün. Ama genel tablo çok umut verici.