Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk eleştiriler bıçak gibi kesildi! Senaristler sonunda insafa geldi!

Siyah Beyaz Aşk eleştiriler bıçak gibi kesildi! Senaristler sonunda insafa geldi!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Kanal D’nin çok sevilen dizisi Siyah Beyaz Aşk’ın dün akşam ekranlara gelen 24. Bölümünde herkes Aslı’yla Ferhat’a herkes bayıldı.

Başrollerini Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı dizide, son zamanlarda çalkantılı günler geçiren çifti sonunda mutlu görmek herkesi rahatlattı.

Diğer bir yandan geçtiğimiz hafta diziye dahil olan Jülide karakterinin başka bir yüzünü görmek herkesi çok şaşırttı. Aslı’nın yıllardır görmediği ablasının kızı olarak eve giren Jülide’yi kimse sevmemişti. Bu hafta da Namık’ın sevgilisi olduğu ortaya çıkan Jülide izleyenlerin keyfini bir hayli kaçırdı.

İzleyenler Jülide’nin ekranda gözüktüğü sahnelerde kanalı değiştirdiklerini söylerken, bölümün en güzel yanı Aslı’yla Ferhat’ın aşk dolu ve bebek heyecanıyla geçen sahneleri oldu.

Gidip bebeklerinin kalp atışını duyan AsFer ikilisinin heyecanı izleyenleri mest ederken, Aslı’nın triplerini herkes çok tatlı buldu.

Ferhat’ı kaybetmekten çok korkan Aslı, bunun eşiğinden dönmesinin mutluluğunu yaşarken Ferhat’a göz dağı vermek için ona hem sarılıp hem de “Seni boşayacağım!” demesi izleyenleri mest etti.

SİYAH BEYAZ AŞK DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, BÖLÜMLER, SAHNELER İÇİN TIKLA

İzleyiciler bu iç açıcı sahneler için; “Ay bu ne tatlılık!”, “Aslı’nın bu tripleri harika!”, “Bu bölüm AsFer görmek istediğimiz gibiydi!”, “Bu sahne en güzel andı!”, “Siz hep böyle kalın ya!”, “Bayılıyorum size!”, “Bu sahnede resmen kalbim durdu!” gibi yorumlar yaptılar.

İkilinin aşklarının önümüzdeki bölümlerde nasıl alevleneceğini hep birlikte göreceğiz…

İşte o sahne: