Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah İnci faciasından sonra Tolgahan Sayışman için yeni dizinin anlamı büyük!

Siyah İnci faciasından sonra Tolgahan Sayışman için yeni dizinin anlamı büyük!

tarafından ker_def
17 Aralık 1981 doğumlu Tolgahan Sayışman, 2004 yılından bu yana ekranda olan bir isim.

Elveda Rumeli dizisiyle dikkat çeken oyuncu, Lale Devri, Yer Gök Aşk ve Asla Vazgeçmem dizileriyle iyi çıkış yapmıştı. Ancak son dizisi Siyah İnci beklentilerin altında kaldı. Başrollerini Hande Erçel ile başlatığı Siyah İnci’nin ömrünün kısa olması Sayışman’ın kariyeri açısından olumsuz olmuştu.

Şimdilerde ise oyuncu yeniden bir çıkış yapmak üzere Kanal D ekranlarında Bir Umut Yeter dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dizinin ilk tanıtım görüntüleri büyük beğeni topladı. Sayışman hayranları yeni rolünde oyuncuyu beğendi.

Videodan dizinin ilk tanıtım görüntülerini izleyebilirsiniz…

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı ve Serhat Tutumluer’in yer aldığı projenin videosu, sosyal medyaya damga vurdu.

Çekimleri devam eden dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan üstlenirken, senaryoda Melis Civelek’in imzası var. Hikayesiyle izleyenleri derinden etkileyecek yapımda; sevgi, nefret, hasret, kavuşma, merhamet, hırs, aşk ve suçluluk temaları ön plana çıkıyor.

‘Bir Umut Yeter’in hikayesiyse şöyle: Askerlikten malulen emekli Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerini kendine sığınak seçer. Sakin ve yalnız bir hayat sürerken, Elif’le (Subaşı) tanışıp, evlenir. Çocuk sahibi olamayan çiftin yaşamı, dalgaların kıyıya getirdiği bir bebek sayesinde yön değiştirir. Derya (Töre) ve Elif’in bir tesadüfle kesişen yaşamları, beklenmedik olayların art arda yaşanmasına yol açar.