Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tuba Ünsal, eski eşi Mirgün Cabas’ı ‘gıcık biri’ diyerek etiketledi!

Tuba Ünsal, eski eşi Mirgün Cabas’ı ‘gıcık biri’ diyerek etiketledi!

tarafından ker_def

Beş yıllık evliliğini bitirdikten sonra “Birbirimizi sonsuza dek seveceğiz” diyen oyuncu Tuba Ünsal, eski eşi Mirgün Cabas’ın fotoğrafını “Gıcık biri” notuyla paylaşarak gönderme yaptı.

Gazeteci Mirgün Cabas’la olan beş yıllık evliliğini geçtiğimiz haziran ayında “Birbirimizi sonsuza dek seveceğiz” diyerek bitiren eski model ve oyuncu Tuba Ünsal, eşinin telefonla konuşurken çekilen fotoğrafını “Gıcık biri” notuyla paylaştı.

Bitirdiği evliliğinden Civan Mert adında bir erkek çocuğu sahibi olan Tuba Ünsal, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı.Eski eşinin telefonla konuşurken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Ünsal bu karenin üzerine de ‘Gıcık biri’ notunu düştü. Tuba Ünsal’ın bu paylaşımı neden yaptığı ise merak edildi.

Çift, beş yıllık evliliklerini bitirdiklerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuş ve “Birbirimizi sonsuza kadar sevmeye devam edeceğiz. Aile olarak kalmaktan da asla vazgeçmeyeceğiz. Bugün itibariyle hayatımızın yeni bir dönemine adım attık ve boşandık. Sevgiler… Tuba-Mirgün” ve sözlerini kullanmıştı.

Tuba Ünsal, eski eşi Mirgün Cabas'ı 'gıcık biri' diyerek etiketledi! 7